Cum sa profiti de puterea atractiei ca sa ai o relatie implinita

BUCURESTI - 22 iunie 2018

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Faimosul Speaker pe relații de cuplu , Cv Pillay, se întoarce în România. Autorul bestsellerului "The Secrets Your Mama Didn't Tell You About MEN", carte tradusa in 5 limbi, vine in Romania pentru o conferinta despre secretele care stau la baza unei relatii implinite.

Deși a trecut doar o săptămână de la ultimul eveniment pe care l-a susținut la București, Cv Pillay vine din nou în România, unde va susține 3 evenimente.

Primul eveniment va avea loc  miercuri, 27 iunie la Hotelul Parliament și va fi o conferință gratuită unde cei interesați pot afla cum își pot transforma energia sexuală într-o relație împlinită.

Cel de-al doilea eveniment va avea un element surpriză, deoarece este dedicat în totalitate doamnelor și domnișoarele, unde vor avea ocazia să afle care sunt mai tari secrete despre sex. Acest workshop va avea loc pe 30 iunie -1 iulie între orele 10 -17 pe Bulevardul Unirii.

Costul workshopului este de doar 382 de lei până pe 26 iunie și poate fi achitat, accesând link-ul următor http://mpy.ro/70duehev. După această dată, biletul va fi la 499 de lei.Cel de-al treilea eveniment va fi dedicat bărbaților și va avea loc pe 30 iunie, sâmbătă, începând cu orele 18 în Journey Pub. În cadrul acestui eveniment bărbații vor avea oportunitatea de a învăța de la Cv Pillay cele mai tari trucuri pentru o relație fericită și împlinită.

Acest eveniment va costa doar 100 de lei până pe 26 iunie și poate fi achiziționat, accesând link-ul următor http://mpy.ro/70dueeev. După 26 iunie, biletul va costa 150 de lei.Află mai multe detalii despre evenimente, trimițând un email pe adresa eventmagice@gmail.com sau apelând la numărul de telefon 0755.112.114.