Acum e musai RCA-ul. Daca-i musai, cu placere, evident

BUCURESTI - 10 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Banci / Asigurari, Logistica/Transport, Internet

Este literalmente adevarat ca poti reusi cel mai bine si cel mai rapid, ajutandu-i pe ceilalti sa reuseasca. Zicea Napoleon Hill.

Zilnic ne gasim la granita dintre util si placut, oportun sau ostil, mai ales cand vine vorba despre pusculita proprie si personala.

De aceea noi, SRBA Broker de Asigurare, vrem „sa ne asiguram”, asta ca tot ne ocupam cu treaba asta cu asigurarile, ca tu, draga prietene, sa ai cel mai ieftin RCA, in cunostinta de cauza si-n cel mai rapid mod cu putinta.

Logo Musai RCA by Optimum Communication

Logo Musai RCA by Optimum Communication

 Este literalmente adevarat ca poti reusi cel mai bine si cel mai rapid, ajutandu-i pe ceilalti sa reuseasca. 

Napoleon Hill

Si-atunci, daca tot ne-am dorit pentru tine chestia asta, am si investit intr-o platforma online facila si prietenoasa, numita chiar asa: www.musai-RCA.ro; tocmai ca tu, bandu-ti cafeaua de dimineata, sa bifezi si asigurarea de raspundere civila auto. Cica e musai. Si daca tot e musai, macar sa fie cu placere!

Poate ca la noi, in afara de viteza mare de procesare a datelor, de garantia satisfactiei ca primesti exact ce-ti trebuie si cand trebuie, de modul unic de a putea accesa serviciile web ale asiguratorilor, de transparenta totala a discounturilor si de o mana de ajutor-exact cand ai cea mai mare nevoie, lucrurile nu sunt cu mult diferite fata de celelalte magazine online de RCA.

Ne gandim asadar ca urmeaza sa-ti expire polita RCA si ar merita sa stai cu ochi pe noi. Ca e musai sa fii servit cum se cuvine!

Pana se-ntampla asta, iti dorim o viata fara pagube si numai zile senine!

Acesta nu este tocmai un comunicat de presa, ci mai mult o instiintare de presa, pentru ca musai o sa ai nevoie de RCA ca manta de vreme rea J.

 

marketing@musai-rca.romobil: 0754 600 400tel: 021 3134502fax: 021 3154949