Concert de muzica populara de zile mari astazi la Stradivari pentru Andreea si Andrei

BUCURESTI - 30 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Constructii, Educatie / Cultura, Turism

Incepem prin a ura un calduros La Multi Ani, pentru Andreea si Andrei!
Cand cauti un cadou de neuitat, e bine sa stii ce-i ajunge cel mai repede la suflet sarbatoritului tau. Asadar ne-am gandit ca o cina delicioasa si o atmosfera de inalta tinuta, asa cum reusesc intotdeauna prin simpla lor prezenta, frumoasele fete din Cvartetul Passione, ar fi chiar de neuitat.

Grafica logo Optimum Communication

Grafica logo Optimum Communication

 Felul cum ne cheltuim zilele este felul in care ne consumam viata... 

Necunoscut

Dar daca viorile, violele si violoncelele tresalta, pe aranjamente speciale pentru cvartet de coarde, interpretate din inima?

Deseara gustul preparatelor e posibil sa-l recunoasteti mai putin, daca nu ati fost inca la Stradivari, dar ,,Aseara ti-am luat basma”, Hora staccato”, ,,Hora Furtuna” sau ,,Hora Martisorului”, cu siguranta le veti recunoaste, ca niste romani ce va aflati.

Asa ca, pentru doar 50 RON de persoana, te poti bucura de “Dansuri romanesti” de Bela Bartok si de multe alte piese saltarete, ce te fac sa rezisti cu greu a sta pe scaun, ca sicelelalte surprize.

Intra pe www.restaurantstradivari.ro si gasesti totul despre evenimentul gandit special pentru Andrei si Andreea, meniurile de post si alte detalii.

Mai sunt doar 23 de locuri.

 

Concept de eveniment, Adrian Stavriu Optimum Communication