Mai sunt doar 7 locuri la cursul de creativitate in organizarea de evenimente

BUCURESTI - 19 iulie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii, ONG

Au mai ramas doar 7 locuri disponibile la pachetul de curs unic de creativitate, marketing si vanzari in domeniul organizarii de evenimente, numit “Orice ocazie, este UNICA ocazie”, din data de 29-30-31 Iulie 2011, Bucuresti.

Cursuri de organizare de evenimente

Cursuri de organizare de evenimente

 Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun. 

W. Edwards Deming

Nu ar fi existat acest curs, daca cei care au tot intrat pe site-ul www.optimum-communication.ro, nu ar fi solicitat asa ceva.

- W. Edwards Deming spunea: “Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun.”

Cum ti-ai imagina ca ar arata strategia ta de evenimente, daca ai obtine o crestere de profit si imagine cu cel putin 50% mai mult, din fiecare eveniment organizat?

Cum ar fi daca, la cele 4-5 obiective pe care le stiai, legat de organizarea de eveniemente s-ar adauga inca 7-8?

Cum ti-ai imagina scenariul unui eveniment, dupa ce ai descoperi, ca sunt cel putin 5 valente ale Event PR-ului, pe care cel mai probabil ca nu le stiai?

La aceste intrebari si la multe altele, raspunde singurul pachet de curs din Romania, necesar si suficient de a porni o cariera in organizarea de venimente, chiar de a II-a zi.

Intra la sectiunea promovata pe dreapta in pagina de start www.optimum-communciation.ro si afla detalii.

Iar despre cei care nu-si permit acest curs, am prelungit promotia, care iti da voie, nu doar sa visezi la, ci sa si iti faci un viitor in cariera, frumos, profitabil si liber, respectiv, daca raspunzi corect, pana miercuri 20 iulie la ora 17, la intrebarea care-ti aduce15% discount:

Cine a spus ca – “Imaginatia iti este o previzualizare a urmatoarelor atractii ale vietii...” ?

In pagina despre curs:http://www.optimum-communication.ro/ro/cursuri-de-organizare-evenimentemai sunt descrise si alte modalitati de a obtine acest curs aproape gratis.

 

Adrian Stavriu – trainer TOT, autorizat CNFPA