Zici ca femeia ta-i urata? Stai intai s-o vezi p-a mea...

BUCURESTI - 18 martie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Afaceri, Banci / Asigurari, Media / Publicitate

Live site

Joi 21 Martie la ora 19.30 Marcian Petrescu, cel mai mare interpret roman la muzicuta vine cu "Trenul de noapte" la Restaurantul francez La Cave de Bucarest, ca sa dispute cu mult tupeu, pe ritmuri de blues, o mare controversa legata de frumusetea feminina la granita "cazniciei" si asta exact in plina luna a femeilor...

Banner restaurant

Felul in care ne petrecem zilele este felul in care ne consumam viata...

necunoscut

Dupa ce Luiza Zan in trio, pe intai martie si Emy Dragoi cu "Jazz Hot Club de Roumanie" pe 8 martie, iar mai apoi Serata de jazz cu Sorin Zlat Trio de pe 16 martie au inmuiat inimile oaspetilor restaurantului nostru si au deschis calea desmierdarilor in cupluri, prelungind luna indragostitilor, consideram concertul lui Marcian Petrescu un act de mare curaj.

El se lauda intr-un alt fel cu nevasta si soacra lui, cel putin in piesa "Zici ca nevasta ta-i urata? Stai intai s-o vezi p-a mea..." mizand pe faptul ca, cel putin in seara de joi va servi o mancare calda la noi.

Am lasat asadar deschisa calea unor asemenea polemici si dispute intre sexe, avantaje culinare, farmece si alte dichisuri si respectam dreptul la opinie, dar, sa te vedem dupa aceea domnule Marcian.

Care cum gusta glumele, muzica buna, ambianta speciala, mancarurile si vinurile fine este binevenit la noi, asadar te asteptam la o initiere in stilul de distractie si antren La Cave de Bucarest, daca cumva nu ai facut-o pana acum.

Restul nu e nici pe departe tacere :).

Intra pe www.restaurant-lacave.ro si vezi meniuri si o multime de filme de prezentare de la evenimentele si petrecerile in stil La Cave si spune-ne cat de vesele si satisfacute ti se par fetele clientilor nostri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/optimum-communication-srl/zici-ca-femeia-ta-i-urata-stai-intai-s-o-vezi-p-a-mea