cel mai mic modem USB din lume, ICON225, exclusiv in oferta Orange pentru conectare la internetul mobil

BUCURESTI - 18 decembrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Din 20 decembrie, Orange isi extinde gama de solutii pentru transferul mobil de date, prin lansarea, in exclusivitate, a celui mai mic modem USB din lume, ICON225 „connect-and-go”. Disponibil clientilor Business Everywhere, dispozitivul de 6,3 cm lungime si 2,6 cm latime, ofera capacitati de broadband mobil imbunatatite, intr-o forma simpla „plug-and-play” de tip USB si ofera clientilor Orange acces rapid la Internet, e-mail, informatii de calatorie si afaceri.

Aplicatia Business Everywhere este preinstalata pe dispozitivul miniatural. Prin simpla conectare a modemului USB ICON225 de la Orange la portul USB al unui PC sau laptop, utilizatorii pot incarca rapid aplicatia Business Everywhere, fara a mai fi necesara instalarea acesteia de pe CD-uri. Clientii business pot utiliza acest dispozitiv pentru a se conecta prin VPN, in siguranta, la reteaua companiei si pentru a accesa sisteme interne, pentru a descoperi o adevarata experienta „tip birou” in timp ce se afla in miscare.

Utilizand noua versiune Business Everywhere 8, integrata in modemul USB ICON225, clientii se pot conecta la reteaua Wi-Fi locala sau pot selecta automat cea mai rapida conexiune disponibila, indiferent de locatia lor in reteaua Orange. Gama Orange de tehnologii de retea broadband mobil include EDGE, 3G si 3G+ (cu viteze de download pana la 7,2 Mbps in mai multe zone din Bucuresti) si HSUPA (cu viteze de upload de pana la 1,46 Mbps).

„Pana la sfarsitul acestui an, Orange va avea peste un milion de clienti Business Everywhere si Internet Everywhere in Europa,” a declarat Philippe Bernard, vicepresedinte executiv al Orange Business Solutions. „Deoarece viata profesionala si cea personala a oamenilor continua sa se intrepatrunda, iar clientii nostri sunt tot mai putin legati de birou, Orange le ofera beneficiile conectivitatii permanente prin solutia Business Everywhere.”

Modemul USB Business Everywhere de la Orange va fi disponibil exclusiv pentru clientii Orange in urmatoarele doua luni, incepand cu tari precum Franta, Spania, Romania si Marea Britanie, urmate de Slovacia, Elvetia si Polonia.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/orange-romania-s-a-/cel-mai-mic-modem-usb-din-lume-icon225-exclusiv-in-oferta-orange-pentru-conectare-la-internetul-mobil