Orange deschide magazinul nr.101

BUCURESTI - 22 decembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Orange Romania isi confirma obiectivul de a incheia anul 2008 cu peste 100 de magazine in reteaua proprie de distributie, odata cu deschiderea unui nou Orange Shop in Timisoara.

Situat pe Calea Sagului nr. 72-78, Orange Shop Timisoara este al 101-lea magazin propriu Orange si al 4-lea deschis in Timisoara, in care clientii au posibilitatea de a testa inainte de cumparare toate serviciile de voce si date pe telefoanele si laptopurile expuse, de a-si plati facturile Orange si de a se bucura de beneficiile programului Orange Thank You.

Cu cele 101 de magazine proprii, 1.100 de magazine partenere si aproximativ 35.000 de puncte de vanzare a cartelelor preplatite, Orange continua sa detina cea mai ampla retea de distributie a unui operator de telecomunicatii mobile din Romania.

„Numai in acest an am investit aproape 5 milioane de euro in extinderea retelei de distributie Orange prin deschiderea unor noi magazine proprii si sustinerea partenerilor eficienti care s-au extins in orase si in zonele rurale. Anul viitor vom continua sa ne urmam strategia de dezvoltare echilibrata a retelei de distributie, prin deschiderea de noi Orange shop-uri si sustinerea partenerilor eficienti in extinderea teritoriala a propriilor retele de magazine”, a spus Florin Popa, Sales & Distribution Director Orange Romania.

Investitiile cumulate ale Orange in Romania in perioada 1997-2008 au depasit 1,6 miliarde de euro, dintre care aproximativ 200 de milioane au fost investiti anul acesta in extinderea si densificarea retelei de telecomunicatii, in dezvoltarea retelei de distributie a serviciilor Orange si in lansarea de noi produse si servicii, printre care si iPhone 3G.

together we can do more

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/orange-romania-s-a-/orange-deschide-magazinul-nr-101