vezi Orange isi premiaza castigatorii

BUCURESTI - 18 decembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

. Castigatorii celei de-a cincea editii a concursului de fotografie „vezi Orange” au fost premiati vineri, 15 decembrie, in cadrul vernisajului de la Orange concept store din Calea Victoriei, nr. 41.

„Concursul de anul acesta a avut tema „share”, comunicata si in mesajul campaniei de imagine Orange, prin care dorim sa subliniem importanta comunicarii si dorinta de a fi langa cei dragi, de a impartasi bucuriile si neimplinirile, iar fotografiile participante
le-au surprins in cele mai diverse aspecte”, spune Thierry Millet, Director Comercial al Orange Romania.

Desfasurata in perioada 18 septembrie - 18 octombrie, editia din acest an a concursului „vezi Orange” s-a bucurat de un numar mare de participanti - 3730, care au inscris in competitie peste 14.300 de fotografii. Conform regulamentului, fiecare participant a trimis maxim cinci fotografii, la categoriile Color, Alb-Negru si Mesaje Multimedia (MMS). Orasul care a inregistrat cei mai multi concurenti a fost Bucuresti – 768, urmat de Cluj – 143, Timisoara – 125, Iasi - 117 si Targu Mures – 107. Popularitatea concursului a depasit de mult granitele Romaniei, inregistrand si la aceasta editie participanti din toate colturile lumii: Anglia, Germania, Spania, Belgia si Canada. Desi la concurs au participat si fotografi profesionisti, cei mai multi inscrisi au fost studenti si elevi. Au participat insa si fotografi amatori din domenii de activitate diferite precum financiar, advertising, IT, design, jurnalism sau arhitectura.

Premiile, in valoare de peste 20.000 de dolari, au fost inmanate castigatorilor de Thierry Millet, Director Comercial al Orange Romania. Pentru fiecare dintre categorii
s-au acordat urmatoarele premii: premiul I – 1500 USD, premiul II – 1000 USD si premiul III – 500 USD. In plus, au fost decernate 50 de mentiuni speciale, constand in telefoane Nokia 6280 cu camera foto incorporata.

Din juriul care a desemnat castigatorii concursului au facut parte reprezentanti Orange, Tempo Advertising, Skepsis si Cristian Crisbasan - fotograf independent.

„Si in acest an, fotografiile castigatoare la categoriile alb-negru si color, precum si cateva dintre cele care au obtinut mentiuni vor aparea in calendarul „vezi Orange 2007” care va fi oferit clientilor corporate, jurnalistilor, partenerilor, angajatilor si colaboratorilor Orange. Fotografiile castigatoare vor fi expuse timp de o luna in Orange concept store, asa ca ii invitam pe toti cei pasionati de arta fotografica sa vina sa admire aceste lucrari”, a adaugat Thierry Millet, Director Comercial al Orange Romania.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/orange-romania-s-a-/vezi-orange-isi-premiaza-castigatorii