Orangeman cucereste Pamantul

Cluj-Napoca - 19 decembrie 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Orangeman vrea sa-si faca auzita vocea, motiv pentru care si-a inregistrat mesajul catre intreaga galaxie pe un CD. Ca mesajul sau sa poata sa ajunga la cat mai multi, Orangeman este in cautarea unei case de discuri, care sa editeze primul sau material audio. Orangeman a venit...

Orangeman cucereste Pamantul

ORANGEMAN - CINE ESTE EL?

Orangeman a venit pe Pamant de pe Planeta Portocalie. Nu va sta mult si in aceasta perioada isi doreste sa-si faca prieteni noi pe care sa-i ia cu el acasa, acolo unde nu este greu sa traiesti bine.

CE VREA ACEST PERSONAJ MISTERIOS?

Orangeman vrea sa-si faca auzita vocea, motiv pentru care si-a inregistrat mesajul catre intreaga galaxie pe un CD. Ca mesajul sau sa poata sa ajunga la cat mai multi, Orangeman este in cautarea unei case de discuri, care sa editeze primul sau material audio.

MIC DEJUN CU GEORGE W. BUSH

In cadrul unei scurte intrevederi cu George W. Bush, la o intrebare a celui mai puternic om politic al planetei, Orangeman a raspuns:

'Rolul meu nu este de a stopa crizele politice, de a opri razboaiele si de a eradica saracia, ci de a discuta despre posibilitatea rezolvarii acestor probleme. Va sunt profund recunoscator pentru faptul ca m-ati primit si va multumesc pentru micul dejun, in special pentru extraordinarele gogosi americane cu gem.'

The New Work Times a relatat aceasta intalnire ca fiind una cu mare ecou, iar in rubrica 'fapte diverse' s-a inscris 'ciocnirea' lui Orangeman cu Bono [U2], care astepta nerabdator sa intre in biroul oval.

CRACIUN 2005

De Craciun, mesajul lui Orangeman este unul scurt si la obiect: mancati putin si hraniti-va spiritul!

Un Craciun Fericit si Un An Nou Portocaliu!

Orange P.R.

Despre Orangeman

Orangeman - proiect muzical
Tel.: 0724-551837
E-mail: orangemankind@gmail.com
Web: www.orangeman.ro
orangemankind@gmail.com