ORGANICLAND lanseaza magazinul online de produse bio, organice, naturale!...

Piatra Neamt - 1 iunie 2009

Comunicat tip General in Sanatate

Firma ORGANIC LAND a aparut pe piata plecand de la o idee si anume ca „lucrurile pot fi schimbate...” In ciuda tuturor sfaturilor primite de a amana acest proiect din cauza conditiilor economice grele cu care toti ne confruntam in prezent, am ales sa pornim acest demers pentru ca nu ni se pare corect sa amani sa promovezi Sanatatea...

ORGANICLAND lanseaza magazinul online de produse bio, organice, naturale!...

Mai sunt persoane care cred ca substantele chimice sunt” sigure”. Daca ne uitam in jurul nostru, vedem cum reclamele abunda in produse cosmetice care detin cel mai nou si mai modern raspuns la toate problemele noastre( de ten, de obezitate...) DUPA ce raul a fost deja facut!...Credem cu adevarat ca cercetarea pentru pentru substante chimice mai noi, mai bune mai eficiente si mai sigure este cu adevarat o risipa. Trebuie sa ne ferim de TOATE chimicalele!... Natura a avut si va avea intotdeauna raspunsul potrivit la toate problemele noastre.

Plecand de la aceasta filozofie, am incheiat am incheiat parteneriate cu firme care produc cosmetice si produse de curatenie sanatoase, care nu contin : SLS / Sodium Lauryl Sulphate, Parabeni, Uleiuri Minerale/derivate din petrol, Coloranti Sintetici, Parfumuri Sintetice, Inalbitori optici, Enzime, Ingrediente modificate genetic, Ingrediente testate pe animale. Suntem importatori unici in Romania ai gamei de cosmetice biodinamice Martina Gebhardt. Promovam firme din Germania, Franta, Anglia, dar mai ales promovam producatorii din Romania.

Plecand de la acesta filozofie am realizat un instrument modern si util prin intermediul caruia putem fi accesati de catre prietenii nostri de pretutindeni, magazinul online www.organicland.ro

Newsletterul atasat magazinului va oferi informatii despre produse, promotii si orice evenimente in care ORGANIC LAND va fi implicat.

Despre ORGANIC LAND SRL

ORGANIC LAND este importator unic in Romania al gamei de cosmetice bio MARTINA GEBHARDT.
Pentru orice intrebari va stam la dispozitie :
ORGANIC LAND SRL
Tel:0233/241668,
Fax: 0233/241268, 0333/814314
www.organicland.ro