REDUCERI DE PANA LA 70% PENTRU CALVIN KLEIN SI HECTOR ET LOLA

BUCURESTI - 5 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Noile vanzari organizate pe www.myexclusivestore.com in luna noiembrie vin in forta! Membrii site-ului au parte in aceasta perioada de reduceri de pana la 70% pentru cele doua branduri, Calvin Klein si Hector et Lola.

Prin urmare, daca doriti sa va invaluiti intr-un aer misterios, senzual si sexy sau pur si simplu sa simtiti atingerea fina a produselor vestimentare din casmir, va invit sa va faceti cont si sa profitati de ofertele exclusiviste ale clubului MyExclusiveStore.

Calvin Klein s-a nascut din dorinta de a aduce comoditate in purtarea unor creatii elegante, cu linii fine si culori neutre. Colectia de lenjerie intima, atat pentru femei cat si pentru barbati, prezenta pe www.myexclusivestore.com, propune clientilor nostri sa adopte acelasi stil liber promovat de liniile vestimentare ale brandului. Promotia Calvin Klein va incepe de maine, 6 noiembrie si se va incheia pe data de 11 noiembrie. In aceasta perioada, membrii au posibilitatea de a alege dintre colectiile fine de lenjerie intima, urmand ca produsele sa fie livrate in cel mai sigur si scurt timp.

Si cum noiembrie este luna dinaintea surprizelor de Craciun, MyExclusivestore va propune sa va invaluiti in senzatiile catifelate ale produselor de casmir. Considerat a fi unul dintre cele mai scumpe materiale, deoarece ofera confort si calitate in acelasi timp, casmirul este instrumentul de baza in creatiile brandului francez Hector et Lola. Pentru prima data, online, in Romania, MyExclusiveStore vine in intampinarea spiritelor libere, mereu tinere, care se simt bine in pielea lor si care doresc sa isi redefineasca garderoba cu produse de calitate.

Prin urmare, accesati site-ul www.myexclusivestore.com pentru a profita de aceste oferte greu de refuzat!

Despre ORGANISATION CONSULTING PROD

www.myexclusivestore.com
Ioana Mihai
031.405.01.51