LIBERTATE IN PREMIERA!!!

Timisoara - 1 aprilie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Motto: „Crezi, pentru ca frica loveste, dar nu si in genunchi. Caci chircit lasi umilintei loc de imbratisare si platesti cash minciuna linistii tale.”

Compania Flylight isi va prezenta, sambata, 4 aprilie, in premiera, spectacolul de circ contemporan In jur, libertatate! Reprezentatia va avea loc in sala teatrului maghiar Csiky Gergely incepand cu ora 19,00.
În jur, Libertate! este primul spectacol autohton de circ contemporan, conţinând elemente de acrobaţie, blacklight, jonglerie, trapez şi aerial, muzică live (DJ Undoo) şi visuals (VJ Mistik). Ca şi concepte, vehiculează cu ideile de manipulare, violenţă, război, constrângerile societăţii, lumea materială adusă la rang de credinţă. Practic titlul spectacolului se refera la libertate deoarece prin intermediul acestei creatii incercam sa transmitem publicului cum ca libertatea fiecaruia dintre noi ar sta tocmai in disparitia violentei din jur.
In jur, libertate va face parte dintr-un proiect de promovare a circului contemporan ca si element al artelor scenice, iar in cadrul acestui proiect se va juca din nou in Timisoara, Sibiu si Bucuresti in luna august a acestui an. Biletele se gasesc la casieria teatrului maghiar, costă 10 lei şi vor putea fi cumparate si inainte de spectacol. Rezervari telefonice la nr. 0720238525.

Despre Organizatia Pentru Arta si Cultura

Premiera 'In jur, Libertate!', compania artistica FlyLight, 4 aprilie, Timisoara.
Imre Nagy - coordonator artistic
0720238525
fly2light@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/organizatia-pentru-arta-si-cultura/libertate-in-premiera