Cea mai recentă serie de scaune de gaming

BUCURESTI - 23 mai 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Un tron ​​confortabil: AndaSeat lansează scaunul pentru jocuri Phantom 3. Seria Andaseat Phantom 3 este cel mai confortabil scaun de gaming pe care utilizatorii nu vor dori să plece.

SHENZHEN, China, 04 ianuarie 2022 - Marca lider mondial de scaune de gaming, Andaseat, dedicată furnizării celor mai bune scaune de gaming pentru birou și uz casnic, care a decis să transforme oboseala sedentară în ore și ore de confort, anunță cea mai recentă serie de scaune de gaming somptuoase - Phantom 3 gaming chair.

Aripile scaunului mai plate remodelate asigură o bază spațioasă și confortabilă, care permite o experiență mult mai confortabilă de a sta cu picioarele încrucișate. Un spătar ergonomic se cuibărește în curbura naturală a spatelui și menține utilizatorul la performanță maximă. Dezvoltată din piele DuraXtra™ și țesătură de in EverSoft™ și revoluționând un sistem ușor de asamblare, seria Phantom 3 oferă o experiență de șezut de nivel următor cu confort maxim pe tot parcursul zilei.

Spre deosebire de alte top scaune de gaming tradiționale, seria de jocuri Andaseat Phantom 3 are un design MagClap modular special care poate fi asamblat cu ușurință. Pur și simplu glisați spătarul în baza scaunului, apoi prindeți husele laterale magnetice pe ambele părți. Fără dificultate la asamblare cu șuruburi, fără capace laterale deteriorate, doar o singură persoană care poate finaliza cu ușurință întregul proces de asamblare. În câteva minute, scaunul de gaming și scaunul de birou suprem sunt gata să se lupte cu tine!

Andaseat Phantom 3 vine în patru variante de culoare și două materiale de suprafață - DuraXtra™ Leatherette și EverSoft™ Linen Fabric. Pielea este disponibilă în negru, alb și roz, având o atingere netedă, rezistență la zgârieturi și rezistență la pete. Pielea PVC premium DuraXtra™ este mult mai rezistentă, astfel încât forma să reziste. Tapițeria din țesătură de in vine în frasin și este cu mult superioară pentru respirabilitate pentru a evita transpirația spatelui și a fundului. EverSoft™ este certificat pentru siguranța și durabilitatea sa legendară.

Spătarul „comfort tech” permite utilizatorului să se încline de la 90° la 160° cu spătarul cu mecanism complet, iar scaunul poate fi adaptat la orice preferință pe care o are utilizatorul. Gata cu bătăi de cap sau lupte atunci când trageți un pui de somn sau vizionați o emisiune preferată, doar bucurați-vă de suport ergonomic fără efort. Stați în orice unghi și blocați scaunul în poziția perfectă.

Spuma turnată Re-Dense™ de 60 kg/m³, o combinație perfectă de rezistență și rezistență, este folosită pentru a îmbunătăți densitatea, a spori longevitatea și a atenua problemele de „scădere” a scaunelor în timp. Împreună cu o pernă luxoasă extra-mare lombară și de mărime medie pentru cap, care susține partea inferioară a spatelui, menținând coloana vertebrală în alinierea sa naturală, acest scaun de gaming la preț accesibil împiedică, de asemenea, utilizatorul să se aplece în timp ce joacă sau lucrează ore lungi prin umplerea spațiului. între spate/gât și spătar.