Piaţa vehiculelor pentru copii evoluează constant - Află care sunt interesele lor

BUCURESTI - 9 mai 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

SVIA (Specialty Vehicle Institute of America) alege noi ofițeri pentru anul 2022. Printre aceștia se numără: Colin Miller de la American Honda Motor Co., Inc., Ryan Stiver de la Yamaha Motor Corporation, Landon Ball.

Cel mai bun ATV pentru copii

Acesta este un moment remarcabil pentru recreere în aer liber, iar SVIA (Specialty Vehicle Institute of America) oferă industriei noastre oportunitatea de a colabora și de a se asigura că conducătorii de ATV-uri, mai ales la un ATV de copii, au acces la educație de primă clasă și la zone publice de echitație

Miller

IRVINE, California, 29 martie 2022  – Consiliul de Administrație al Institutului de Vehicule Speciale din America a ales o nouă listă de ofițeri. Colin Miller de la American Honda Motor Co., Inc. a fost ales președinte al consiliului, Ryan Stiver de la Yamaha Motor Corporation, SUA a fost ales vicepreședinte, iar Landon Ball de la Textron Specialized Vehicles a fost ales secretar/trezorier.

„Acesta este un moment remarcabil pentru recreere în aer liber, iar SVIA (Specialty Vehicle Institute of America) oferă industriei noastre oportunitatea de a colabora și de a se asigura că conducătorii de ATV-uri, mai ales la un ATV de copii, au acces la educație de primă clasă și la zone publice de echitație”, a spus Miller.

Patru administratori suplimentari completează consiliul de administrație: Alexandre Borduas de la BRP, Inc.; Russ Brenan de la Kawasaki Motors Corp., SUA; Michael Mitchell de la Polaris Inc.; și Chase Rastegar de la Suzuki Motor USA, LLC. În plus, compania membră SVIA CFMOTO Powersports, Inc. este reprezentată de Eric Fan.

„Suntem recunoscători pentru munca și sprijinul continuu al administratorilor noștri SVIA și al companiilor membre, în timp ce ne îndreptăm către o altă primăvară și vară de plimbare cu ATV-uri în toată țara”, a declarat Erik Pritchard, președinte și CEO SVIA. „Prin Institutul pentru Siguranța ATV -urilor, instruirea oficială despre utilizarea ATV-urilor în siguranță și responsabilă este disponibilă în toată America.”

Despre SVIA

Specialty Vehicle Institute of America(SVIA) este o asociație națională non-profit care promovează utilizarea sigură și responsabilă a vehiculelor de teren prin instruire pentru conducători, campanii de conștientizare a publicului și legislație de stat, chiar și la un ATV pentru copii

În plus, SVIA lucrează pentru a păstra accesul la zonele de călătorie off-road și pentru a extinde oportunitățile de călătorie. Acreditat de Institutul Național de Standarde American, SVIA dezvoltă standarde pentru echipamentele, configurația și cerințele de performanță ale ATV-urilor.

Dacă sunteți în căutare de ATV-uri pentru copii, pe Gardianul.ro - cel mai bun site de recenzii din România, care realizează analize vigilente la o mulțime de produse și servicii - găsiți articol care include o varietate mare de astfel de vehicule.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/orguno-com-srl/piata-vehiculelor-pentru-copii-evolueaza-constant-afla-care-sunt-interesele-lor