Samsung a anunţat lansarea Bespoke Jet, gama de aspiratoare verticale cu All-in-One Clean Station

BUCURESTI - 24 mai 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Samsung Electronics a anunțat lansarea Bespoke Jet - un aspirator elegant care oferă o experiență de curățare puternică, igienizează cu funcția All-in One Clean Station, iar puterea de aspirare este de 210 W.

Cel mai bun aspirator profesional

Cel mai bun aspirator profesional

 „Curățenia este acum pe primul loc pentru consumatorii din întreaga lume, așa că am dorit să creăm un produs care să ofere caracteristici mai convenabile și mai puternice pentru a menține casele utilizatorilor ordonate.” 

Hyesoon Yang, vicepreședinte executiv și șef al departamentului

Samsung Electronics a anunțat lansarea Bespoke Jet™, un aspirator profesional fără fir cu funcția All-in-One Clean Station™ care oferă o curățare igienă cu un sistem de filtrare multistrat cu o eficienta de 99,99%.

Pe lângă All-in-One Clean Station™, o stație care încarcă aspiratorul și golește automat coșul de gunoi. Bespoke Jet™ este mai ușor și este echipat cu un motor digital cu invertor îmbunătățit in comparatie cu predecesorul său care ofera o curățare mai puternică. Plin de inovații, Bespoke Jet™ a câștigat, de asemenea, recunoașterea la CES Innovation Awards 2021.

„Curățenia este acum pe primul loc pentru consumatorii din întreaga lume, așa că am dorit să creăm un produs care să ofere caracteristici mai convenabile și mai puternice pentru a menține casele utilizatorilor ordonate.”, a declarat Hyesoon Yang, vicepreședinte executiv și șef al departamentului. „Samsung Bespoke Jet™ nu numai că oferă puterea și performanța necesare pentru a vă menține podelele curate, ci și designul său frumos se poate integra perfect în orice cameră din casa dumneavoastră.”

Un sistem de filtrare cu mai multe straturi te asigură că doar aerul curat este eliberat din Bespoke Jet™ în timpul curățării. Pe măsură ce aerul este aspirat, ciclonul principal separă particulele mari de praf, care sunt apoi preluate într-un filtru cu plasă metalică. Un microfiltru prinde apoi particulele fine de praf și, în cele din urmă, un filtru fin de praf prinde micropraful care poate scăpa cu ușurință. Toate piesele și filtrele sunt lavabile, astfel încât pot fi păstrate curate in permanență.

Indiferent dacă este folosit pe podele dure sau pe covoare, Bespoke Jet™ oferă o aspirație maximă pentru a face treaba eficient. Motorul Samsung Digital Inverter de la bord este cu 47% mai ușor decât motorul Jet90 și generează până la 210 W putere de aspirație.

Cu Jet Cyclone, vă puteți bucura de aer mai curat și de o aspirație puternică. Dispunând de o structură multiciclonică de înaltă eficiență, Jet Cyclone creează o cale optimă a aerului pentru a reduce rezistența aerului și a minimiza pierderea de aspirație pentru a capta în mod igienic particulele fine de praf aspirate.

Corpul portabil al Bespoke Jet™ cântărește doar 1,44 kg, suficient de ușor pentru a manevra și curăța întreaga casă, astfel încât să puteți curăța cu ușurință suprafețele scaunelor și canapelelor, deasupra dulapurilor și meselor, lungimea jaluzelelor.

Aceste aspiratoare profesionale Bespoke Jet™ dispun de un afișaj digital LCD cu suport pentru 28 de limbi. Acest afișaj vă oferă toate informațiile de care aveți nevoie, inclusiv setările nivelului de aspirație și durata rămasă a bateriei. De asemenea, oferă informații despre orice probleme, cum ar fi înfundarea, obiectele blocate în perie sau filtrele lipsă și oferă un ghid pentru a vă ajuta să remediați problema.

Bespoke Jet™ are, de asemenea, o baterie de capacitate mare, în ciuda caracteristicilor sale cu specificații înalte. Poate funcționa până la o oră și, chiar și după expirarea acestui timp, puteți schimba cu ușurință o baterie de rezervă pentru a prelungi timpul de curățare cu până la două ore. Tehnologia unică Samsung asigură, de asemenea, că își păstrează 70% din performanța originală pe parcursul a până la 500 de cicluri.

Pentru a vă ajuta să curățați cu ușurință chiar și podelele dure, Bespoke Jet™ vine, de asemenea, cu o măturătoare cu pulverizare îmbunătățită.  Maturătorul cu pulverizare îmbunătățită are și un rezervor de apă de 150 ml ușor de întreținut, astfel încât puteți pulveriza manual mai multă apă pentru o experiență mai convenabila. Opțiunile de perie și accesorii pot varia în funcție de regiune.

Dacă ești în căutare de un aspirator, pe Gardianul.ro - cel mai bun site de recenzii din România, care realizează analize vigilente la o mulțime de produse și servicii, găsiți un articol cu diferite tipuri de aspiratoare, chiar și aspirator profesional cu spălare.