Girofaruri cu led de la Overlords SRL - gama extinsa de produse !

BUCURESTI - 26 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Tehnologie

Girofarurile auto LED sunt cea mai fiabila si mai economica varianta de semnalizare optica, in conditii de calitate crescuta a iluminarii.

Girofar cu led  prin www.overlords.ro

Girofar cu led prin www.overlords.ro

Overlords , depozitul de girofaruri cu cele mai multe produse aflate in stoc, diversifica permanent gama de produse din oferta si garanteaza calitatea prin importuri din Marea Britanie si prin standarde europene de rezistenta la umiditate, praf si vibratii. De asemena, produsele importate de compania Overlords respecta standardele de calitate a iluminarii, indiferent de culoarea pe care o alegeti.

Girofarurile led produse de firme de renume precum LAP Electrical , Britax , Haztec , Redtronic , Nightsearcher – Marea Britanie, Grote – SUA, sau Werma Signaltechnik – Germania le puteti vedea, sorta dupa diferite criterii și chiar le puteti comanda din platforma noastra online, ce functioneaza ca un magazin virtual.

Criteriile dupa care puteti sa selectati sunt practice si va inlesnesc alegerea girofarului potrivit. Astfel, tipul de alimentare, modul de prindere pe autoturism sau camion, nivelul de rezistenta la praf si umezeala si perioada de garantie sunt criterii in functie de care va puteti sorta si alege produsul potrivit.

Intrucat girofarurile auto LED nu includ componente in miscare si reprezinta tehnologie de ultima generatie, garanteaza consum redus si fiabilitate crescuta.

In oferta cu iluminare LED gasiti si girofaruri cu baterie/acumulator  si girofaruri pentru motociclete.

Cand cauti un girofar auto, intra pe www.overlords.ro si noi garantam ca vei alege in cunostiinta de cauza, cu preturi mereu afisate, pentru ca tu sa nu ai surprize.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/overlords/girofaruri-cu-led-de-la-overlords-srl-gama-extinsa-de-produse