PrePay.ro – incarcare electronica si pachete speciale telefon mobil+SIM

BUCURESTI - 18 iunie 2007

Comunicat tip General in IT&C

In dorinta de a oferi utilizatorilor accesul cat mai facil la comunicarea cu cei dragi, PrePay.ro a lansat o oferta imbatabila – pachet telefon mobil + SIM PrePay.

PrePay.ro – incarcare electronica si pachete speciale telefon mobil+SIM

Ultima oferta PrePay consta din un telefon mobil impreuna cu o cartela SIM. Pachetul este disponibil pentru orice operator mobil si pentru trei telefoane mobile: Nokia 6300 la 789 lei, Nokia 6085 la 475 lei si Motorola F3 la doar 129 lei. Livrarea se face in maxim 24 de ore, iar plata se poate face si online.

Si tot pentru a vorbi cu cei dragi, PrePay.ro ofera acum si coduri de reincarcare pentru telefonia internationala. Accesand sectiunea de incarcare electronica poti sa cumperi credit si sa vorbesti apoi in toata lumea.

Ofera vietii tale un plus de confort si beneficiaza de servicii de calitate, rapide si profesioniste. Echipa www.PrePay.ro iti sta la dispozitie permanent si te ajuta sa comunici mai repede.

Despre OVP Consult SRL

PrePay.ro este un concept inovator - o platforma online prin care se pot achizitiona, intr-un mod facil si modern, coduri de reincarcare pentru telefonie mobila, telefonie fixa, internet si telefonie internationala.

Compania care administreaza site-ul: PLUS TECH MOBILE SRL
Bd. Ion Mihalache, nr.168
Sector 1, Bucuresti
Telefon : 021 665 28 58