Pachiu si Asociatii recomanda Maratonul Teatrului Independent

BUCURESTI - 10 septembrie 2012

Comunicat tip General in Social

Casa de avocatura Pachiu si Asociatii invita iubitorii dramaturgiei la cel mai amplu festival de teatru independent din Romania, ce debuteaza astazi, 10 septembrie 2012. Editia a doua a Maratonului Teatrului Independent - Bucharest Fringe, organizat de Asociatia Teatrul.ro, reuneste o selectie a celor mai bune 43 de spectacole din Bucuresti, Cluj, Sibiu, Targu Mures si Bacau, productii independente profesioniste sau ale scolilor de teatru.

Maratonul Teatrului Independent Afis

Maratonul Teatrului Independent Afis

Casa de avocatura Pachiu si Asociatii invita iubitorii dramaturgiei la cel mai amplu festival de teatru independent din Romania, ce debuteaza astazi, 10 septembrie 2012. Editia a doua a Maratonului Teatrului Independent - Bucharest Fringe, organizat de Asociatia Teatrul.ro, reuneste o selectie a celor mai bune 43 de spectacole din Bucuresti, Cluj, Sibiu, Targu Mures si Bacau, productii independente profesioniste sau ale scolilor de teatru.

Sub motto-ul B.E.L.I.E.V.E. - Bound by Excellence, as Links in a Chain, we create Innovation from Enthusiasm and Value from Expertise - firma de avocatura Pachiu si Asociatii si-a propus sa sustina lumea teatrului, din dorinta de a oferi tinerilor artisti sansa de a-si pune in scena creatia si munca, si de a duce astfel mai departe arta teatrala romaneasca, mai mult sau mai putin ignorata de contextul actual. Impreuna cu Maratonul Teatrului Independent , se doreste aducerea in fata publicului tocmai a acelor productii valoroase carora institutiile de stat si private nu le ofera aceasta sansa, din lipsa spatiului de joc sau chiar a interesului.

Piesele, examen de licenta sau spectacole ale unor tineri absolventi produse in regim independent, vor fi prezentate timp de sapte zile, in 11 spatii de joc: Godot Cafe-Teatru, Teatrul de Comedie - Sala Noua, Teatrul Arca din cadrul La Scena, Teatrul Apropo, Teatrul Tabu/Legere Live, unteatru, Teatrul LUNI de la Green Hours, Teatrul In Culise, Club UNITER, Teatrul de Sufragerie si Sala ARCUB.

In cadrul Festivalului va avea loc premiera piesei "A Junk Tango Story", in regia lui Chris Simion, si se va pune in scena si piesa “Prima data”, in regia lui Radu Dragomirescu, o co-productie Pachiu si Asociatii si Teatrul ARCA.

Mai mult, la finalul festivalului, pe baza voturilor publicului, casa de avocatura Pachiu si Asociatii va premia cel mai bun spectacol si cel mai bun spatiu de joc.

Pachiu si Asociatii doreste sa se implice activ in dezvoltarea societatii si comunitatii din care face parte. In acest sens, acorda o atentie deosebita mediului cultural, prin sustinerea proiectelor valoroase pentru dezvoltarea culturii intr-o societate moderna, avand in plan contributia la promovarea tinerilor actori, regizori si dramaturgi romani. Astfel, sustinerea Maratonului Independent de Teatru este doar un prim pas in parteneriatul cu Asociatia Teatrul.ro.

Pretul unui bilet, valabil pentru o singura reprezentatie, este de 5 lei. Mai multe informatii despre lista completa a spectacolelor si programul festivalului puteti gasi pe www.teatrul.ro.

Prima editie a Maratonului Teatrului Independent s-a desfasurat in 2010, la Sala Dalles din Bucuresti, atragand peste 1.500 de spectatori in trei zile de Festival.

Pachiu si Asociatii este o firma specializata in domeniul avocaturii de business , infiintata de catre unul dintre primii avocati de business din Romania. Scopul sau este de a oferi solutii prompte, eficiente si personalizate tuturor problemelor juridice pe care clientii interni si internationali le au in Romania. Mai multe detalii pe www.pachiu.com.

Asociatia Culturala TEATRUL.RO a fost infiintata in 2006, la initiativa a trei tineri creatori din zona artelor spectacolului, cu scopul de a dezvolta proiecte teatrale. In prezent, Asociatia TEATRUL.RO, producator al spectacolului de succes "Flori, filme, fete sau baieti", deschide in cadrul Maratonului un nou spatiu de joc al Teatrului APROPO

Informatii suplimentare:

Pachiu si Asociatii este o firma specializata in domeniul avocaturii de business, infiintata de unul dintre primii avocati de business din Romania. Firma este apreciata pentru solutiile prompte, eficiente si personalizate in domeniul fuziunilor si achizitiilor, finantarilor, problemelor de drept financiar si bancar, energie si infrastructura, insolventa si dreptul muncii, investitii si tranzactii imobiliare, parteneriate public-private si finantari publice, taxari, optimizari fiscal transnationale si proprietate intelectuala, experienta dobandita prin participarea la unele dintre cele mai cunoscute si semnificative proiecte din Romania.

Firma este condusa de Laurentiu Pachiu impreuna cu 4 parteneri, Pachiu si Asociatii insumand 21 de avocati.

Despre Pachiu si Asociatii

Pachiu si Asociatii este o firma specializata in domeniul avocaturii de business, infiintata in 2002 de unul dintre primii avocati de business din Romania. Scopul nostru este de a oferi solutii prompte, eficiente si personalizate tuturor problemelor juridice pe care clientii nostri interni si internationali le au in Romania, indiferent de complexitatea acestora.