Pagini Aurii SA anunţă schimbarea directorului general

BUCURESTI - 9 august 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Domnul Jesper Simonsen este noul Director General al societăţii Pagini Aurii.

Pagini Aurii SA anunţă schimbarea directorului general

Domnul Jesper Simonsen îl înlocuieşte în funcţie pe domnul Marco Stettler, care se alătura companiei Pagini Aurii acum un an, venind de la Ringier AG, companie elveţiană lider în domeniul editării de ziare şi reviste în Elveţia, Europa de Est şi Asia, unde a activat până de curând ca General Manager în Ucraina. Marco Stettler a venit cu scopul de a asigura tranziţia companiei Pagini Aurii către un model new media, găsirea de noi oportunităţi în piaţă şi reformarea produsului tiparit.

‘Cele menţionate mai sus au fost începute şi implementate cu succes de către d-nul Marco Stettler care de asemenea a asigurat o tranziţie lină de la fostul proprietar Truvo la noul proprietar Heise. Astăzi, avem o companie modernă şi înclinată spre nou, care în acest moment are nevoie de abordări specifice pieţei de ghiduri în special în departamentul vânzări, unde Dl Jesper Simonsen deţine peste 15 ani de experienţă’ a declarat Iulian Boantă – Director Marketing Pagini Aurii SA

Domnul Jesper Simonsen are mai mult de 25 de ani experienţă internaţională în conducerea unor companii de profil în câteva din ţările de est ale Europei (Lituania, Bielorusia, Letonia etc) şi colaborează cu Heise Medien Gruppe de peste 9 ani.

Despre Heise Medien Gruppe

Business de familie de peste 60 de ani, Heise Medien Grup este o companie de referinţă în domeniul publicării de ghiduri clasificate locale, cărţi de telefon şi reviste specializate din Germania. Grupul este structurat pe două direcţii: divizia ce publică ghiduri tip Pagini Aurii şi divizia de editare presă specializată: revistele “Computer Technology” - cei mai mulţi abonaţi din Europa, “iX” - de asemeni pentru profesioniştii în IT, ediţia gemană a “Technology Review”, ziarul online “Telepolis”, precum şi alte publicaţii specializate. Toate acestea furnizează ştiri portalului Heise News Ticker, listat printre cele mai de succes surse de ştiri de limbă germană.

Începând cu 1992, Heise Medien Gruppe şi-a extins activitatea în Austria, Lituania, Letonia, Republica Belarus şi Rusia. Ca personal, grupul a depăşit 1200 de angajaţi.

Heise.de, portalul grupului este începând cu luna decembrie 2009 în topul primelor 1000 de website-uri de pe internet, potrivit Alexa.com. De asemeni, www.dasoertliche.de şi www.dastelefonbuch.de sunt printre cele mai vizitate site-uri de pe internet.

Despre Pagini Aurii

Pagini Aurii este liderul pieţei de ghiduri clasificate din România şi deţine cca. 70% din această piaţă. În Decembrie 2008 a relansat paginiaurii.ro, transformându-l într-un motor de căutare business performant şi complex. În portofoliul companiei se regăsesc brand-uri precum: Pagini Aurii, paginiaurii.ro, Pagini Albe, Contact B2B şi Pagitur, site-ul de mobil m.paginiaurii.ro, CD Auriu.

Compania editează anual 14 ghiduri, cu o circulaţie de 800.000 copii, furnizând informaţii în mediul tipărit, online precum şi aplicaţii multimedia.

Tel: 021.20.20.915
Fax: 021.316.0182
www.paginiaurii.ro

ioana.iliescu@paginiaurii.ro