Campanii Google AdWords ™ - Promotia ,, Be Number 1 pe Internet ! "

BUCURESTI - 3 martie 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Auto, Afaceri, Industrie, Sanatate, HoReCa

Live site

FCR Media On Line – Pagini Aurii Romania –
a devenit Partener autorizat Google AdWords pentru IMM-uri in Romania ( Google AdWords Premier SME Partner)

Be Number 1

FCR Media On Line, compania care detine brand-ul Pagini Aurii in Romania, a incheiat o alianta strategica cu Google™,  devenind astfel Partener autorizat Google AdWords™  pentru IMM-uri in Romania.

Astfel, FCR Media isi intareste pozitia de aliat al companiilor in publicitatea online, largindu-si aria de consultanta si management al publicitatii pe internet, ajutand si mai mult companiile si antreprenorii sa-si dezvolte afacerile, prin promovare si prezenta prioritara in Google ™, cat si pe motorul de cautare www.paginiaurii.ro .

,, Prin acest parteneriat, FCR Media On Line devine Partener autorizat Google AdWords™ pentru IMM-uri  in Romania, oferind posibilitatea companiilor mici si medii sa obtina o mai mare vizibilitate online prin intermediul platformei de publicitate Google AdWords. Clientii Pagini Aurii, dar nu numai, au la indemana de acum cel mai performant instrument de publicitate online, campaniile Google AdWords™. Reprezentantii nostri certificati sunt in masura sa ofere cele mai bune practici pentru creearea si gestionarea campaniilor AdWords™ generand mai mult trafic pe site-urile companiilor si implicit cresterea numarului de potentiali clienti a acestora” a declarat Mihai Cristea, Director General al FCR Media On Line.

Informatii complete despre serviciile & tarifele Campaniilor Google AdWords™ oferite de FCR Media On Line se gasesc pe:

www.be-no1.ro  ;  www.paginiaurii.ro/adwords

Despre Paginii Aurii

Despre FCR Media On Line

FCR Media On Line – Pagini Aurii Romania - continua cu succes conceptul Yellow Pages in tara noastra, largindu-si aria de servicii in publicitatea de business online, promovand de acum afacerile romanesti si pe Google™, cea mai populara si performata platforma de search din lume. Certificare de top ,, Google AdWords Premier SME Partner”

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/paginii-aurii/campanii-google-adwords-promotia-be-number-1-pe-internet