S-a lansat MedGuru.ro, portal complex de știri medicale, sănătatea familiei, stil de viata echilibrat și dietă

BUCURESTI - 20 octombrie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Sanatate, Sport, Farmaceutic

Live site

FCR Media OnLine lansează MedGuru în România, cel mai modern concept din sfera portalurilor medicale, îngrijirea sănătații, sanatatea familiei, dieta și stil de viață echilibrat, deosebit de instructiv și atractiv pentru persoanele interesate de medicină și sănătatea familiei.

MedGuru - pasaportul tau spre sanatate !

MedGuru - pasaportul tau spre sanatate !

 Prin lansarea conceptului și a portalului medical MedGuru, FCR Media On Line, parte a FCR Media Group si deținătoare a brand-ului Pagini Aurii, confirmă promisiunea de a investi și dezvolta continuu cele mai avansate platforme de informare în mediul online. 

Mihai Cristea, Director General FCR Media On Line

Noul portal poate fi accesat online la adresa www.medguru.ro și cuprinde sute de articole și informații medicale relevante din categoriile: 

- Stil de viață sănătos;

- Stil de viață echilibrat;

- Alimentație sănătoasă;

- Dieta;

- Boli și stări;

- Sport, yoga și pilates;

- Sanatatea familiei

- Medicină naturistă;

- Sănătatea orală;

- Pentru mămici însărcinate.

Accesând o bază de date complexă, care înglobează peste 50.000 de medici, centre medicale, spitale, policlinici, furnizori de servicii și echipamente din domeniul medical - farmaceutic, medicină veterinară, farmacii, centre de recuperare, cât și multe alte categorii conexe domeniului medical, se vor identifica cu ușurință furnizorii de servicii medicale din fiecare localitate sau județ al țării.

Creat pentru a raspunde intrebarilor referitoare la un stil de viata echilibrat, dieta si sanatatea familiei, MedGuru.ro include sectiuni interactive, cu informatii utile, usor de folosit:

- „Analizatorul de simptome“ și ,, Boli A – Z “ oferă o listă a celor mai frecvente boli, însoțite de descrieri, evoluții, tratamente, prevenție cât și alte detalii, fiind secțiuni deosebit de utile oricărui cititor.

- Secțiunea ,,Întreabă un expert“ este direct conectată cu medici specialiști din renumite centre medicale și oferă, gratuit, răspunsuri de specialitate sau o a doua părere în cazul unui diagnostic.

- „Forumul“ MedGuru este o comunitate dedicată celor ce vor să dezbată împreună cu alți pasionați de medicină subiecte de actualitate, sanatatea familiei, dieta și nu numai.

Prin lansarea conceptului și a portalului medical MedGuru, FCR Media On Line, deținătoarea brand-ului Pagini Aurii, confirmă promisiunea de a investi și dezvolta continuu cele mai avansate platforme de informare în mediul online.

Medguru.ro – pașaportul tău spre sănătate!

Despre Paginii Aurii

Prin lansarea conceptului și a portalului medical MedGuru, FCR Media On Line, parte a FCR Media Group si deținătoare a brand-ului Pagini Aurii, confirmă promisiunea de a investi și dezvolta continuu cele mai avansate platforme de informare în mediul online.