ParchetExpert ofera o gama completa de servicii pentru podele impecabile

BUCURESTI - 15 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Religie, Internet

Live site

ParchetExpert a ajuns, dupa 20 de ani de experienta si rezultate ireprosabile, sa ofere o gama completa de servicii pentru alegerea, montarea si intretinerea celor mai calitative tipuri de parchet existente in industria de profil. Orice incapere, fie ea din locuinta personala, birouri sau restaurante, poate fi amenajata cu cel mai estetic si rezistent parchet, realizat prin tehnologii de ultima ora.

ParchetExpert ofera o gama completa de servicii pentru podele impecabile

Parchetul este, cu siguranta, cel mai important element de amenajare dintr-un spatiu interior. De el depinde atat aspectul unei incaperi, cat si functionalitatea acesteia. ParchetExpert si-a desavarsit tehnica de lucru si asistenta in cele doua decenii de activitate, fiind compania preferata a celor mai pretentiosi clienti.

Serviciile oferite de ParchetExpert

ParchetExpert nu este un simplu furnizor al celor mai performante si durabile tipuri de parchet disponibile in prezent, ci si un consultant profesionist in alegerea celor mai bune optiuni pentru particularitatile lucrarilor si un ajutor de nadejde in intretinerea calitatilor parchetelor montate.

Astfel, cei care apeleaza la ParchetExpert beneficiaza de cea mai buna consultanta in alegerea parchetului perfect in functie de destinatie, montaj profesional de parchet masiv, dublu sau triplustratificat, restaurari si reconditionari profesionale de parchet vechi, servicii de curatare si intretinere parchet, precum si confectionarea si montarea de trepte din parchet si panouri de lemn masiv.

Produsele din portofoliul ParchetExpert sunt de cea mai buna calitate, fiind recomandate de marcile producatoare reputate la nivel international:

-parchet din stejar masiv (22 mm) marca Bauwerk-Elvetia

-parchet special pentru incalzirea pardoselii marca Bauwerk-Elvetia

-produse profesionale pentru montat si finisat, marca Bona-Suedia

-produse profesionale pentru curatare si intretinere, marca Bona-Suedia

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/parchet-expert-servicii/parchetexpert-ofera-o-gama-completa-de-servicii-pentru-podele-impecabile