Buftea Lake Resort pune natura in serviciul evenimentelor corporate si team building-urilor

BUCURESTI - 28 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Sport, Turism, HoReCa

Live site

Odata cu primele adieri de vara, Buftea Lake Resort devine un loc magic pentru organizarea de evenimente corporate si team building-uri. Amplasat in inima unui decor natural fermecator de 30.000 metri patrati, in apropiere de Bucuresti, fascinantul domeniu de pe malul lacului Buftea inspira, incanta si invaluie cu eleganta evadarile din cotidian.

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 341

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 343
F
Buftea Lake Resort - Locatie Evenimente

Un cadru bine ales pentru intrunirile marcante este de obicei primul pas catre succes. Buftea Lake Resort se afirma cu usurinta printre optiunile cele mai atractive pentru intalniri de afaceri, petreceri de companie, simpozioane, conferinte sau lansari de produs. Cele 4 saloane din portofoliul resortului pot acomoda intre 100 si 250 de invitati, cu un total de peste 600 de invitati, intr-o ambianta desavarsita, concurata pe masura de calitatea serviciilor, maiestria bucatarilor si profesionalismul personalului.

Sezonul de vara invita la o escapada in afara orasului cu echipa de la job? Buftea Lake Resort e destinatia fericita. Domeniul se bucura din plin de aer curat, spatii verzi, o priveliste superba si, nu in ultimul rand, de zone dedicate activitatilor recreative: Paintball, tir cu arcul, escalada, Arcade Games, Shooting Gallery, relaxare la piscina, inot sau pur si simplu jocuri de echipa inspirate de spatiul vast si posibilitatile nenumarate ale resortului.

Primele zile de vara anunta, anul acesta, si deschiderea sezonului de nunti si botezuri, festivitati pe cat de bine primite, pe atat de reusite in decorul feeric de pe malul lacului Buftea. Pontonul spatios este ideal pentru ceremoniile in aer liber, punand lucirile apei in slujba momentelor cele mai sublime.

Prilejurile deosebite au intotdeauna un loc special la Buftea Lake Resort, astfel, si petrecerile de an scolar, balurile, majoratele sau aniversarile sunt chemate sa straluceasca in ambianta superba a domeniului.

La Buftea Lake Resort, evenimentele au spirit, emana energie si glorifica bucuria regasirii cu natura. Cine ar vrea sa se termine prea repede? Tocmai pentru cei care doresc ca petrecerea sa nu se incheie mai curand decat trebuie, ansamblul de casute ofera spatii de cazare comode si ingrijite.

Piscina, echipa de bucatari iscusiti, serviciile exceptionale, saloanele si coltul de natura ale domeniului de la Buftea Lake Resort au de la mic la mare o singura misiune: succesul evenimentului tau.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/park-expert-services-dtl-srl/buftea-lake-resort-pune-natura-in-serviciul-evenimentelor-corporate-si-team-building-urilor