PartnerPlan    

Comunicate de presa si evenimente pe tema PartnerPlan

 • PartnerPlan. LeasePlan

  PartnerPlan

  Bucuresti - 21 June 2011

  Comunicat de HEAT INTERNATIONAL S.R.L.

  ... PartnerPlan confirmă avantajul oferit clientului: 876 euro bonus/autovehicul, în medie, la încetarea contractului de leasing.LeasePlan România a realizat un studiu de caz pe un grup de 49 de autovehicule ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: economii , leaseplan , partnerplan , leasing autovehicule

  Vezi toate comunicatele de presa despre PartnerPlan

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul PartnerPlan.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la PartnerPlan. Informatiile despre PartnerPlan cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul PartnerPlan, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la PartnerPlan, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.