patinoare    

Comunicate de presa si evenimente pe tema patinoare

 • patinoare. poza patinoar

  patinoare

  Bucuresti - 27 May 2013

  Comunicat de industrial frigo srl

  Industrial Frigo Ice lanseaza noi produse de gheaa: Ice Vertigo - toboganul de gheata inalt 3,5 metri , pe care pot cobora cu sania atat copii cat si adultii; masinutele ce pot fi conduse cu usurinta pe gheata; locul de joaca cu zăpadă unde co ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: patinoare , industrial frigo ice , zapada , gheata

  Vezi toate comunicatele de presa despre patinoare

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul patinoare.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la patinoare. Informatiile despre patinoare cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul patinoare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la patinoare, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.