Autogari.RO reînvie tradiţia “Mersului Autobuzelor”

BUCURESTI - 20 iunie 2005

Comunicat tip General in Turism

Autogari.RO – Bucureşti 20 Iunie 2005 - Pe fondul grevei CFR, Autogari.RO vine în întâmpinarea nevoii de informare a milioanelor de călători cu varianta electronică a “Mersului Autobuzelor On-line”. Pe site-ul www.autogari.ro oricine poate căuta acum printre cele aproximativ 8.000 trasee ce unesc 4.000 de autogari şi staţii din toată România şi Europa. Aceste informaţii sunt de ultimă oră şi au provenit în urma licitaţiei încheiate pe 3 Iunie 2005 pentru cursele de transport persoane, şi sunt valabile până în 2008.

Autogari.RO reînvie tradiţia “Mersului Autobuzelor”

Autogari.RO este o initiaţivă privată care are nevoie şi de sprijinul autorităţilor din domeniu şi a companiilor de transport să completeze în continuare tot acest gol de informare existent încă din 1991 (de la ultimul „Mersul Autobuzelor” editat de Centrala de Transporturi Auto din Ministerul Transporturilor şi Telecomunicaţiilor).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pc-company-srl/autogari-ro-reinvie-traditia-mersului-autobuzelor