PC Garage – rezultate Black Friday: 15.000 comenzi, 25.000 produse, 1,6 milioane EUR vanzari. Pregateste Cyber Monday.

BUCURESTI - 28 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

In cele 3 zile de campanie Black Friday, PC Garage a inregistrat vanzari de 1,6 milioane EUR, a onorat peste 15.000 de comenzi si a vandut 25.000 de produse

La startul campaniei de reduceri, ora 00:00, pe siteul PC Garage au intrat simultan 16.000 vizitatori iar momentul de varf a adus 50.000 de vizitatori unici. Primul produs vandut a fost o tableta Vonino de 7 inch iar primul stoc epuizat a fost cel al Televizoarelor LED LG 32 inch cu pret 999 LEI. Componentele PC de top si perifericele gaming au fost categoriile care au prezentat cel mai rdidicat interes in randul clientilor PC Garage.

Livrarea produselor a inceput de vineri 22 noiembrie si pana joi 29 noiembrie toate comenzile care au avut produse din stoc magazin au fost livrate clientilor. Pana la data de 2 decembrie, toate comenzile plasate de Black Friday vor fi livrate din depozitul PC Garage acasa la clienti.

Cyber Monday – o noua campanie de reduceri luni 2 decembrie

De Cyber Monday, PC Garage ofera clientilor sai o reducere de 10 ori mai mare la comenzile fara operator. Astfel toate produsele cu disponibilitate “Stoc magazin” vor beneficia de 5% discount.

Alaturi de PC Garage, Garage Mall pregateste de asemenea o campanie de reduceri Cyber Monday la electrocasnicele din stoc magazin.

Despre PC Garage SRL

PC Garage este unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania, infiintat in 2005. PC Garage numara peste 30.000 de produse active, peste 250.000 de clienti inregistrati pe siteul www.pcgarage.ro si peste 400.000 de clienti la nivelul intregului grup.

Taguri: PC Garage
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pc-garage-srl/pc-garage-rezultate-black-friday-15-000-comenzi-25-000-produse-1-6-milioane-eur-vanzari-pregateste-cyber-monday