PC Garage sustine sistemul educational din Romania

BUCURESTI - 20 martie 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, IT&C, Retail

PC Garage vine in intampinarea eforturilor de imbunatatire a sistemului educational din Romania si ofera 5% discount pentru comenzile efectuate de orice gradinita , scoala sau liceu de pe teritoriul tarii.

PC Garage sustine sistemul educational din Romania

Pentru a intra in programul “Impreuna pentru Schimbare”, reprezentantii legali ai unei institutii de invatamant sau reprezentantii comitetului de parinti trebuie sa creeze un cont pentru gradinita, scoala sau liceul de care apartin si sa inregistreze datele de identificare.

Institutiile participante la program vor beneficia de o gama variata de produse, asistenta tehnica oferita de catre specialistii magazinului, precum si de servicii de asamblare sau diagnosticare a sistemelor de calcul comandate.

Campania “Impreuna pentru schimbare” este adresata tuturor gradinitelor, scolilor si liceelor de pe teritoriul Romaniei.

Despre PC Garage SRL

PC Garage face parte din Grupul FIT (PC Fun, ElectroFun, Garage Mall, ShopIT) si numara peste 25.000 de produse active, la preturi dintre cele mai avantajoase, si peste 250.000 de clienti inregistrati pe site.
Cu o cifra neta de afaceri in valoare de peste 130 milioane lei in anul 2010, grupul controlat de Marius Ghenea inregistreaza de la an la an vanzari din ce in ce mai mari atat pe fondul dezvoltarii segmentului de comert electronic, dar si datorita gamei largi de produse la preturi competitive.

Taguri: scoalaeducatiecampaniegradinitaPC Garageliceu