LA CUTIE - WE CAN

BUCURESTI - 9 iulie 2006

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

La acest sfarsit de sapatamana, BevCanEast lanseaza, in numele asociatiei Beverage Can Makers, campania LA CUTIE pentru a arata publicului din Europa Centrala si de Est avantajele pe care le prezinta cutiile de aluminiu pentru bauturi si reciclarea lor ecologica. Campania din Romania se va desfasura pana la 26 august la supermagazinul Billa din Calea Barbu Vacarescu (Floreasca).

“Noi vrem sa invitam consumatorii din Romania sa vada cutiile din aluminiu pentru bauturi asa cum sunt ele cu adevarat: un ambalaj modern, perfect pentru toate situatiile in care se consuma bauturi, fie ca este vorba de acasa, pe drum, la sport sau la petreceri”, a declarat Michael Islinger, Pesedintele BevCanEast. “Mai mult decat atat, cutia de aluminiu este unul dintre cele mai reciclate ambalaje din lume. Printr-o reciclare corespunzatoare se poate economisi pana la 95% din energia necesara producerii unui astfel de ambalaj, iar procesul poate fi repetat de nenumarate ori, fara limite, in timp ce calitatea finala a produsului ramane aceeasi”.

Maarten Labberton, de la European Aluminium Association, care, de asemenea, sustine aceasta campanie, comenteaza la randul sau: “Fiecare cutie reciclata poate economisi resurse si energie, iar asta este bine pentru mediu.”

Pe langa activitatile de la magazinul Billa, proiectul BevCanEast isi propune sa-i invite pe tineri si sa se bucure de viata de noapte a Bucurestiului, inclusiv printr-un concurs la care pot castiga mai multe iPod Nano si voucher-e de cumparaturi. Pentru a juca jocul si a vedea colectia de fotografii facute in locurile ‘fierbinti’ din oras, vizitati site-ul lansat special cu aceasta ocazie: www.wecan.ro. Informatii suplimentare se gasesc si la hostesele de la magazinul Billa din Barbu Vacarescu in fiecare vineri, de la 13:00 la 18:00 si sambata, de la 12:00 la 17:00. Containere negre cu capac galben sunt amplasate la iesirea din supermarketul Billa special pentru colectarea cutiilor de aluminiu, iar firma Romprest Service SA raspunde de colectarea cutiilor folosite si livrarea lor catre o fabrica de reciclare.

Despre Perfect ltd co

.
Perfect ltd. co. srl
Doina Tataru
Mobil: 0788378663
office@perfect.ro; office@perfect.eunet.ro