Două nopţi gratuite la Disneyland Paris

BUCURESTI - 31 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Social, Turism

Disneyland Paris împlineşte anul acesta 20 de ani şi, pentru a-i duce la petrecerea aniversară pe toţi fanii personajelor Disney, Perfect Tour – touroperator Disneyland Paris în România – a pregătit o ofertă specială pentru noul sezon: 2 nopţi gratuite pentru sejururile rezervate până pe 15 octombrie 2012.

 Două nopţi gratuite la Disneyland Paris

Două nopţi gratuite la Disneyland Paris

Cu ocazia aniversării de 20 de ani a celebrelor parcuri de distracţie din Paris, Perfect Tour – reprezentant Disneyland Paris în România oferă clienţilor şi partenerilor săi 2 nopţi gratuite pentru sejururile din perioada 8 noiembrie – 20 decembrie 2012 dacă rezervările sunt făcute până pe 15 octombrie 2012. De asemenea, pentru sejururile rezervate până pe 30 noiembrie, clienţii şi partenerii Perfect Tour primesc gratuit 2 nopţi de cazare şi 3 zile de distracţie.  Astfel, toţi cei care intră în lumea magică Disneyland Paris se distrează mai mult şi plătesc mai puţin.

 

Mai mult de atât, toţi copiii cu vârsta de până în 7 ani au gratuitate la zbor, cazare şi distracţie împreună cu familia lor. Toţi vizitatorii se întâlnesc, fac poze şi primesc autografe de la personajele Disney pe care le iubesc. Începând cu 1 aprilie 2012, Disneyland Paris serbează 20 de ani de la deschidere şi a pregătit pentru cei care îi vor călca pragul un an plin de surprize: spectacole noi, parade extraordinare, activităţi speciale, program prelungit şi momente cu adevărat magice. De la spectacole de lumini, lasere, foc si proiecţii inedite până la reprezentaţii de mare anvergură şi un adevărat carnaval, toate acestea sunt pregătite pentru vizitatorii săi dornici de aventură.

Perfect Tour – touroperator Disneyland Paris în România a pregătit adevărate surprize pentru acest an magic. Cei ce vor să se bucure de momentele magice oferite de Disneyland Paris găsesc pe site-ul Perfect Tour mai multe oferte promoţionale pentru pachete ce conţin bilete de avion, cazare şi intrare în lumea magică Disneyland Paris.

Despre Perfect Tour

Perfect Tour, agenţie de top pe piaţa serviciilor de turism din România, este reprezentant Disneyland Paris în România şi are 14 filiale proprii în România, Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria şi Statele Unite ale Americii. Pentru întrebări şi rezervări, clienţii pot contacta callcenter-ul Perfect Tour la numărul de telefon 021 9818 sau 080 10 88888 timp de 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână.