O clasă de elevi din Suceava merge gratis la Disneyland Paris

BUCURESTI - 9 iulie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Turism

Bucureşti, 9 iulie 2012 – Concursul “Tortul aniversar Disneyland Paris ” organizat de către Perfect Tour în colaborare cu TVR1 a luat sfârşit pe 30 iunie, când s-a anunţat echipa câştigătoare – o clasă din Grupul Şcolar Dumbrăveni din Suceava . Întregul grup de 30 de copii şi cei 6 profesori însoţitori vor pleca într-o excursie incredibilă de 3 zile la Disneyland Paris.

Perfect tour

Perfect tour

Cu ocazia celei de-a 20-a aniversări a Disneyland Paris, Perfect Tour - unic reprezentant al Disneyland Paris în România, în colaborare cu emisiunea Televiziunea Copiilor (TVR1) a invitat toate clasele I-VIII din şcolile din România să prepare un tort aniversar pentru a participa la un concurs special. Concursul a ajuns pe 30 iunie la final şi, după multă muncă din partea tuturor claselor din întreagaţară, avem o echipă câştigătoare: Clasa a V-a B din Grupul Şcolar Dumbrăveni, Suceava. Aceasta a fost aleasa de prieteni, colegi, fanii emisiunii Televiziunea Copiilor plus toţi ceilalţi care le-au votat proiectul şi juriul concursului.

Clasa norocoasă va fi trimisă la Disneyland Paris de către Perfect Tour – unic reprezentant al Disneyland Paris înRomania. Întreaga echipă (30 de elevi şi 6 însoţitori adulţi) va merge într-o excursie incredibilă la Disneyland Paris şi va avea parte de experienţe de neuitat. Toate costurile privind zborul, transferul înParis, mesele, asigurarea şi cazarea vor fi plătite de Perfect Tour – unic reprezentant al Disneyland Paris înRomania.

Toate celelalte echipe participante primesc o reducere specială de 10% din partea sponsorului Perfect Tour pentru cazare şi intrare în parcurile de distracţie, pentru ei şi membrii familiei lor, pentru rezervările făcute până la sfârşitul anului 2012. În plus, participanţii la concurs primesc şi o reducere de 3% pentru toate celelalte pachete turistice din oferta Perfect Tour.

Perfect Tour – unic reprezentant al Disneyland Paris în România a pregătit adevărate surprize pentru acest an magic. Copiii cu vârste de până în 12 ani au gratuitate pentru zbor, cazare şi intrare în parcurile de distracţie Disneyland Paris, iar ceilalţi beneficiază de reduceri de 30% pentru rezervările făcute până la 30 iulie 2012.

 

Despre Perfect Tour

Perfect Tour, agenţie de top pe piaţa serviciilor de turism din România, este unic reprezentant Disneyland Paris în România şi are 13 filiale proprii în România, Republica Moldova, Ucraina şi Statele Unite ale Americii. Pentru întrebări şi rezervări, clienţii pot contacta callcenter-ul Perfect Tour la numărul de telefon 021 9818 sau 080 10 88888 timp de 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână.