Perfect Tour te ajuta sa ajungi mai usor la Disneyland Paris. Acum si cu bilete de intrare online!

BUCURESTI - 11 mai 2010

Comunicat tip General in Turism

Perfect Tour, partener agreat Disneyland Paris in Romania, pune la dispozitia clientilor sai un nou serviciu: bilete de intrare in parcurile Disneyland Paris in format electronic.

Astfel, cei care isi planifica un citybreak la Paris sau un sejur prelungit pe Coasta de Azur de exemplu, nu trebuie sa rateze si distractia in lumea magica a personajelor Disney. Perfect Tour aduce noi solutii de calatorie: daca pana acum clientii trebuiau sa astepte aproximativ 2 saptamani pentru a intra in posesia biletelor de intrare, acum le pot primi instant.

Un alt beneficiu important al biletelor electronice este faptul ca se economisteste pana la 15 % pentru achizitionarea tuturor categoriilor de bilete: Magic Ticket (valabil 6 luni sau 1 an de la data achizitionarii) sau Discovery Ticket (permite intrarea in ambele parcuri timp de o zi si este valabil o luna de la data achizitionarii). Se plateste o singura data pentru toate atractiile: biletul este valabil pentru o zi intreaga si este foarte flexibil, permite mai multe iesiri si intrari in aceeasi zi.

In plus, vizitatorii economisesc timp (evita aglomeratia de la intrarile in parcuri): este suficient sa aiba printat numarul biletului si codul de bare pentru validare. Si cel mai important: biletul nu poate fi pierdut!

O data cu achizitionarea biletelor electronice, Perfect Tour recomanda si cumpararea unui FASTPASS- permis de intrare rapida la cele mai populare atractii din parc. Serviciul este recomandat celor care doresc sa bifeze cat mai multe atractii intr-o singura zi si sa nu piarda timp la cozi.

Disneyland Paris ofera multiple modalitati de distractie si relaxare: 2 parcuri magice cu peste 50 de atractii, spectacole si parade; 7 hoteluri tematice pentru cei care vor sa fie chiar in inima distractiei si in lumea personajelor Disney sau alte hoteluri in apropierea parcului; satul Disney unde puteti gasi magazine, restaurante si locuri de distractie pentru toate varstele. Foarte interesant, Disneyland Paris ofera programe educationale pentru copii. Aici se tin periodic workshop-uri in ateliere de instruire artistica: canto, curs instrumental, teatru si dans, iar copiii pot fi artisti pentru cateva zile, fiind instruiti de catre cei mai buni traineri Disney.

Biletele de intrare in parcurile Disneyland Paris sau alte produse Disneyland Paris pot fi accesate direct de la agentia Perfect Tour la adresele: www.perfect-tour.ro, sau contactati agentia la adresa de e-mail info@perfect-tour.ro, telefon 080 10 88888, GSM *8010, 031 130 9301 sau prin distribuitorii agentiei Perfect Tour.

Despre Perfect Tour

Perfect Tour este agent autorizat al celor mai mari touroperatori internationali: TUI, Dertour, GTA, Neckermann, s.a., cat si a liniilor de coaziera Costa, Carnival, MSC, etc. Din 2008 este G.S.A pentru Rail Europe in Romania, iar din septembrie 2009 a devenit partener agreat Disneyland Paris in Romania. Agentia functioneaza prin cele 3 divizii: Leisure, Corporate si Online (www. Rezervarebileteavion.ro), avand 130 de angajati si o extindere teritoriala pe intreg teritoriul Romaniei: 10 filiale proprii si peste 500 de agentii revanzatoare.

Perfect Tour se diferentiaza pe piata prin programele de fidelizare dezvoltate, prin dispeceratul care asigura asistenta continua prin Help Line 24h/24, 7 zile/7, Toll Free din principalele destinatii turistice si acces direct la sistemul de rezervari online.

Str. Sipotul Fantanilor nr. 8, sector 1 Bucuresti
www.perfect-tour.ro, info@perfect-tour.ro
info@perfect-tour.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/perfect-tour/perfect-tour-te-ajuta-sa-ajungi-mai-usor-la-disneyland-paris-acum-si-cu-bilete-de-intrare-online