Un român pleacă la Polul Nord la bordului unui spărgător de gheaţă

BUCURESTI - 25 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sport, Turism

Bucureşti, 24 aprilie 2012 – Un român a cumpărat prima expediţie la Polul Nord la bordul celui mai puternic spărgător de gheaţă din lume „50 Years of Victory”. Acesta a achiziţionat expediţia de la Perfect Tour , va pleca în luna iulie şi va experimenta 14 zile de aventură prin Helsinki, Murmansk, Marea Barents, Polul Nord, Oceanul Arctic şi insulele şi arhipelagurile ruseşti.

„50 Years of Victory” este cel mai puternic spărgător de gheaţă din lume.

„50 Years of Victory” este cel mai puternic spărgător de gheaţă din lume.

Expediţia spre Polul Nord este o experienţă unică pentru fiecare dintre pasagerii de la bordul spărgătorului de gheaţă „50 Years of Victory”. Pachetul cumpărat costă 22790 dolari şi conţine câte o noapte de cazare în Helsinki (înainte şi după expediţie), transferurile între hotel şi aeroport, cazarea la bordul spărgătorului de gheaţă, pensiune completă, expediţiile pe ţărm, excursiile cu elicopterul, ghizi specializaţi, echipament special şi un DVD cu fotografiile din timpul aventurii.

Itinerarul acestei expediţii este cu adevărat special şi întrece visul oricărui aventurier. În Murmansk, pe aventurierul român îl aşteaptă  „50 Years of Victory” – cel mai puternic spărgător de gheaţă din lume, cu care va pleca în călătoria vieţii sale spre Polul Nord. Pasagerii săi, străini din toate colţurile lumii, au acces la sala motoarelor navei, o experienţă impresionantă având în vedere tehnologiile folosite pentru o navă atât de puternică.

Timp de aproape 4 zile, membrii expediţiei vor avea parte de peisaje cum doar în documentare au mai văzut. Întinderi largi de gheaţă, panorame arctice şi animale polare în mediul lor natural. Plimbările cu elicopterul pe deasupra marilor gheţari completează farmecul experienţei şi îi pregăteşte pe pasageri pentru marele eveniment: primul pas la Polul Nord. Ajunşi la destinaţie, membrii echipajului vor aduce spărgătorul „50 Years of Victory” în poziţia exactă de 90 de grade Nord. Aventurierul român care a cumpărat prima expediţie la Polul Nord vândută printr-o agenţie de turism în România va păşi cu siguranţă cu emoţii pe locul cunoscut drept „vârful lumii”. Pentru sărbătorirea acestui eveniment, membrii echipajului îndeamnă pasagerii să formeze o horă în jurul Polului Nord, îi invită la un grătar sau chiar la o baie în Oceanul Arctic.

Expediţia nu se termină însă aici. Urmează încă trei zile de aventură printre insulele şi arhipelagurile ruseşti. Pe parcursul celor trei zile de retur, prin marea Barents, străinii din toate colţurile lumii de la bordul navei „50 Years of Victory” retrăiesc aventura arctică şi se bucură de facilităţile navei: sală de gimnastică, piscină, saună, bibliotecă, bar şi ring de dans. Condiţiile de cazare din navă nu sunt de lux ci sunt special gândite să asigure confortul şi siguranţa pasagerilor în mediul arctic. În plus, nava se supune normelor de protecţie a mediului şi toate măsurile sunt luate ca aceasta să aibă un impact cât mai mic asupra mediului. În acest sens, pasagerii trebuie să respecte regulile echipajului şi să nu aducă niciun prejudiciu mediului înconjurător.

Comunicatul poate fi accesat şi pe http://www.perfect-tour.ro/press_release.html

Despre Perfect Tour

Perfect Tour, agenţie de top pe piaţa serviciilor de turism din România, este agent autorizat al celor mai mari touroperatori internationali iar din 2008 este G.S.A pentru Rail Europe în România. Din septembrie 2009 a devenit partener agreat Disneyland Paris în România. Agenţia funcţionează prin cele 3 divizii: Leisure, Corporate şi Online, având 130 de angajaţi şi o extindere teritorială pe întreg teritoriul României: 11 filiale proprii şi peste 500 de agenţii revânzătoare. Perfect Tour se diferenţiază pe piaţa prin programele de fidelizare dezvoltate, prin dispeceratul care asigură asistenţa continuă prin Call Center dedicat 24h/24, 7 zile/7, Toll Free din principalele destinaţii turistice şi acces direct la sistemul de rezervări online.