perfectionism    

Comunicate de presa si evenimente pe tema perfectionism

 • perfectionism. Psiholog Carmen Ilea

  perfectionism

  Cluj Napoca, Cluj - 2 December 2014

  Comunicat de Cabinet individual de psihologie Carmen Ilea

  perfectionismul este un subiect foarte studiat de catre psihologi, fiind asociat cu un numar mare de probleme psihologice si insotit de o gama larga de emotii negative. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cabinet psihologie carmen ilea , psiholog cluj , perfectionism , articol psihologie

  Vezi toate comunicatele de presa despre perfectionism

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul perfectionism.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la perfectionism. Informatiile despre perfectionism cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul perfectionism, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la perfectionism, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.