MiniMBA cu Marius Ghenea si Dragos Popescu

BUCURESTI - 13 aprilie 2016

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Banci / Asigurari, IT&C, Cursuri

Perform Media in parteneriat cu Diagma organizeaza joi, 21 aprilie 2016, BusinessDrive, un workshop demonstrativ de simulare de business. Workshop-ul va avea loc la Hotel Marshal Garden si va incepe la orele 17:00.

MiniMBA cu Marius Ghenea si Dragos Popescu

Principalul obiectiv al workshop-ului este de a stimula abilitatile manageriale si de business ale participantilor, punandu-i pe acestia intr-un context provocator, ce presupune gestionarea din pozitie de conducere, a unei afaceri.

Structurat in doua parti, workshop-ul BusinessDrive se deschide cu prezentarile celor doi lectori, Marius Ghenea – Business Angel și antreprenor în serie si Dragos Popescu – Managing Partner Diagma, care vor vorbi despre perspectiva financiara si cea de piața ale unei afaceri, abordate sub aspect managerial. A doua parte a intalnirii se va concretiza printr-o simulare de business, unde participantii, organizati in echipe, vor fi implicati intr-un exercitiu care face uz de informatiile obtinute in prima parte, devenind astfel competitori pe o piata data.

Abilitatile dobandite de participanti prin intermediul exercitiului pot fi cu usurinta aplicate in situatiile similare din viata reala.

Doritorii se pot inscrie accesand următorul link: http://www.performmedia.ro/evenimente/businessdrive.html

 

Marius Ghenea este unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori în serie si „business angel”. din România. Proiectele sale antreprenoriale sunt dublate de o puternică implicare în sfera educaţională. Speaker şi conferenţiar de succes, autor al celei mai vândute cărţi de profil, „Antreprenoriat” şi unul dintre protagoniştii emisiunii TV „Arena Leilor”, Marius este pasionat să împărtăşească know-how-ul acumulat. Este profesor de antreprenoriat pentru programul executive MBA de la Maastricht School of Management, co-organizator al Schoolforstartups România. Este lector al programului BusinessDrive, mini-MBA bazat pe o simulare de business, unic în România.

 

Dragoş Popescu și-a construit cariera de consultant și trainer pornind de la o solidă experienţă directă in business. A ocupat poziţii manageriale de vârf, în particular în industria telecom (Sales Manager – Bel Pagette, Customer Service Manager – Vodafone, Operations/Country Manager – Motorola) cu performanţe recunoscute la nivel internaţional (“The Cheetah” award in recognition of Sales Achievements). Susține în mod curent sesiuni de training, cu precădere în domeniile: Business Management, Vânzări, Finanţe. Dragoş este iniţiatorul conceptului şi autorul programului BusinessDrive, un mini-MBA bazat pe o simulare de business, unic în România.

 

Despre BusinessDrive

Programul BusinessDriveeste un produs educaţional Diagma de tip „Business Game” conceput pentru a ajuta participanţii să-şi dezvolte şi să-şi exerseze cunoştinţele şi abilităţile manageriale. Structurat ca un workshop interactiv cu durata de 5 zile, programul include module teoretice care abordează, din perspectiva managerial-financiară, principalele „zone critice” ale unei afaceri: Marketing, Vânzări, Producţie, Logistică, Resurse Umane, dublate de module practice în care participanţii sunt implicaţi direct în procesul decizional şi conducerea unei afaceri realist simulate cu ajutorul unei aplicaţii software dedicate, pe parcursul a 4 cicluri anuale de business.

 

Despre Diagma

Suntem un grup de profesioniști care crede cu tărie într-un mediu de business performant, curat, competitiv. Toți, foști clienți pentru serviciile pe care ți le oferim. Și asta ne ajută să-ți înțelegem așteptările. O echipă dinamică, flexibilă, vie, care se adaptează cerințelor tale. O mică colecție de performeri în diferite domenii. Un partener de încredere, fară de care nu se poate.

 

Despre Perform Media

Perform Media este infiintata in 2015 intr-un cadru de economie sociala si ofera servicii complete de organizare si planificare conventii, seminarii, evenimente open, private sau evenimente corporate, targuri si conferinte, adaptate pentru fiecare client in parte. Serviciile Perform Media se adreseaza tuturor companiilor care doresc sa capteze atentia clientilor, sa prospecteze noi nise de piata sau sa-si dezvolte reteaua curenta, identificand atât necesitatile, problemele, cat si atuurile clientilor nostri.