Curs NLP, dezvoltare personala - IASI, 25-27 septembrie 2015

Iasi - 8 iulie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Cursuri

Beneficiile parcurgerii acestui curs :

- imbunatatirea comunicarii cu cei din jur si cu tine insuti,
- cresterea stimei de sine si a increderii personale,
- gestionarea si autocontrolul emotiilor prin cresterea inteligentei emotionale,
- eliminarea stresului, frustrarilor si convingerilor limitative,
- stabilirea obiectivelor si dobandirea rezultatelor dorite,
- descoperirea zonelor de excelenta personala prin dezvoltarea abilitatilor personale,
- rezultate imediate si de impact in viata profesionala si personala la nivelul performantelor, relatiilor si dinamicii interioare,
- experimentarea lucrului cu ceilalti pentru a-i ajuta sa se dezvolte,
- dobandirea a numeroase tehnici si metode de consiliere in arta coachingului,
- imbogatirea cu noi cunostinte despre psihologia umana,
- posibilitatea insusirii profesiei de consilier NLP,
- materiale didactice si suport de curs consistente,
- trainer cu experienta vasta in domeniu – Maria Cotoi, etic si orientat spre manifestarea valorii umane la cel mai inalt nivel,
…si multe surprize frumoase!

Se spune ca vapoarele se afla in siguranta in porturi, dar nu pentru asta sunt ele construite (John Shedd). De aceea va propunem sa nu va economisiti viata, ci sa o traiti din plin. Iar pentru aceasta venim in intampinarea dumneavoastra cu cel mai complet si complex program de dezvoltare personala si formare profesionala NLP din Romania – program in care practica si teoria sunt echilibrate si adaptate la experienta personala a fiecarui cursant in parte.

Inscrieri si informatii: contactati-ne telefonic la numarul 0745 968 900 (Maria Cotoi) sau scrieti-ne pe adresa de e-mail: contact@ mariacotoi .ro.

ATENTIE: locurile sunt limitate la 20 persoane!

Diplome primite la absolvirea formarii:

  diploma recunoscuta international cu standarde si sigiliul IANLP (Asociatia internationala de Programare neuro-lingvistica) cu titulatura de NLP Practitioner IANLP, diploma recunoscuta national cu standarde si sigiliul ARONLP (Asociatia romana de Programare neuro-lingvistica) cu titulatura de NLP Practitioner ARONLP, diploma recunoscuta national cu standard si sigiliul Asociatiei Profesionale de NLP Integrativ® (doar persoanelor care urmeaza si nivelul de NLP Master) cu titulatura de Consilier NLP Integrativ®.

Durata cursului: 7 module a cate 3 zile, structurate astfel: vineri 16.00 – 20.00, sambata 9.00 – 19.00, duminica 9.00 – 18.00.

Programarea modulelor:

   Modul 1: 25-27 septembrie 2015

 

   Modul 2: 16-18 octombrie 2015

 

   Modul 3: 13-15 noiembrie 2015

 

   Modul 4: 11-13 decembrie 2015

 

   Modul 5: 22-24 ianuarie 2016

 

   Modul 6: 19-21 februarie 2016

 

  Modul 7: 11-13 martie 2016

Trainer:

Maria Cotoi, Master Trainer in Programare Neuro-Lingvistica, acreditat si recunoscut de asociatia internationala de NLP si asociatia romana de NLP. Din anul 2012 este presedinta Asociatiei Profesionale de NLP Integrativ®. Lucreaza de peste 7 ani in acest domeniu si a organizat si sustinut 23 grupuri de formare NLP in 8 din marile orase ale tarii. Este un om deschis, curios, creativ si care valorizeaza oamenii foarte mult. Ca profesionist se descrie ca si creator de contexte in care cei pe care ii intalneste au ocazia sa treaca prin experiente puternice si prin intermediul carora ajung sa se descopere si sa se dezvolte personal si profesional. Are studii de psihologie si sociologie si a absolvit Scoala de Terapie – Psihodrama Clasica. Profilul complet al trainerului il gasiti aici.

Investitie:

  intreaga formare costa 3010 lei si se plateste in 7 rate egale de cate 430 lei/modul,cei care doresc sa achite taxa integral, au o reducere de 10%,cei care mai inscriu alte persoane la curs, au o reducere de 5% pentru fiecare persoana inscrisa in plus.

Inscrieri si informatii: contactati-ne telefonic la numarul 0745 968 900 (Maria Cotoi) sau scrieti-ne pe adresa de e-mail: contact@mariacotoi.ro .

Tematica generala a cursului

O GASITI AICI!

NOU! Puteti descarca prima carte a Mariei COTOI de aici.


Despre PFA Cotoi Maria CONSULT

www.mariacotoi.ro