Fa o schimbare majora in viata ta cu NLP (programarea neuro-lingvistica)!!!

BUCURESTI - 19 aprilie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Curs de NLP Practitioner
Vrei sa ai cele mai bune rezuiltate in organizatia ta, acasa sau la scoala? Atunci acesta e cursul potrivit pentru tine!!!
Aplicabilitate:
- Daca esti psiholog/psihoterapeut si vrei sa ai la indemana o suita de tehnici terapeutice de rezolvare a problemelor si, mai ales, de gasire a solutiilor impreuna cu clientii tai;
- Daca esti medic si vrei ca pacientii sa-ti acorde o incredere mai mare
- Daca esti agent de vanzari si doresti sa-ti imbunatatesti calitatile si sa-ti maresti vanzarile;
- Daca esti manager si vrei sa fi cat mai eficient in gestionarea tuturor situatiilor;
- Daca esti parinte si iti doresti o legatura sanatoasa intre tine si copii tai;
- Daca esti partenera/ul cuiva si va doriti o relatie de cuplu infloritoare;
- In sfarsit, daca esti o persoana curioasa si interesata de propria-i dezvoltare personala si profesionala, aceasta este metoda potrivita pentru tine!!!

Curs NLP Practitioner
Programarea Neuro-Lingvistica este un model de comunicare interpersonala si o abordare alternativa psihoterapiei bazata pe studiul limbajului comunicarii si schimbarii personale, punand un accent puternic asupra excelentei si modelarii umane. Este un puternic instrument de optimizare si dezvoltare personala ce vizeaza personalitatea unei persoane in integritatea ei.
Aplicabilitate: Exista foarte multe domenii in care aceasta metoda isi gaseste locul favorabil de desfasurare:
- Daca esti profesor si doresti sa folosesti metode moderne si creative de predare;
- Daca esti medic si vrei ca pacientii sa-ti acorde o incredere mai mare
- Daca esti preot si inspiri oamenii pentru a urma calea Lui Dumnezeu;
- Daca esti artist sau sportiv si doresti sa ai cat mai multe reusite in palmares;
- Daca esti partenera/ul cuiva si va doriti o relatie de cuplu infloritoare;

Inscrieri/informatii: trainer Maria Cotoi, maria.cotoi@ulbsibiu.ro , tel: 0745968900.
Locatie: Bucuresti, Craiova, Cluj Napoca.
Grup: 16 locuri max.
Durata: 7 module a cate 3 zile (pentru programul si tematica complete vizitati www.strategiidesucces.ro )
Taxa: 3000 lei (in 3 rate, pentru mai multe informatii vizitati www.strategiidesucces.ro )
Creditari si diploma: diploma recunoscuta de IANLP, EANLP si ARONLP (asociatia internationala, europeana si romana de Programare Neuro-Lingvistica), pentru psihologii inscrisi se acorda 20 de credite de la Colegiul Psihologilor din Romania.
Obiectivele cursului:
1)Gaseste implinirea in viata personala si profesionala!
Obiective: familiarizarea participantilor cu formarea in NLP (istorie, fundamente de baza, principii), descoperirea a noi modalitati de comunicare intre facilitatorul NLP si client, construirea increderii si relatiei terapeutice intre cei doi.
2) Descopera lumea din jurul tau!
Obiective: insusirea tehnicilor de baza in construirea empatiei, dezvoltarea abilitatilor de comunicare senzoriala la mai multe nivele (verbal, non-verbal, paraverbal), exersarea abilitatii de explorare a hartii mentale a clientului (metamodelul), explorarea solutiilor potrivite pentru problemele clientului cu ajutorul comunicarii si sistemelor de reprezentare senzoriala.
3) Implineste-ti visele!
Obiective: insusirea abilitatii de stabilire a obiectivelor cat mai precise si arhitectura viitorului dorit; exersarea limbajului hipnotic (Modelul Milton) pentru schimbarea terapuetica a clientului si, implicit, a facilitatorului NLP; insusirea abilitatii de recadrare a problemelor pentru gasirea de solutii optime.
4) Traieste viata asa cum vrei tu!
Obiective: exersarea modelelor de comunicare dupa Virginia Satir si depistarea lor in procesul obisnuit de comunicare; dobandirea abilitatii de lucru cu submodalitaile hartilor interioare si imbogatirea experientelor senzoriale; vindecarea rapida a fobiilor; rezolvarea constructiva a conflictelor cu ceilalti exersand cele 5 pozitii perceptuale.
5) Afla cine esti!
Obiective: explorarea strategiilor de actiune in viata personala si profesionala pentru obtinerea rezultatelor dorite; utilizarea nivelurilor neurologice pentru identificarea identitatii si misiunii personale, construirea si utilizarea metaforelor, astfel incat sa faciliteze schimbarea.
6) Ai curajul sa te schimbi!
Obiective: exersarea capacitatii de utilizarea a metamodelului si ascultarii active pentru obtinerea de informatii in ceea ce priveste tehnica „linia timpului”; identificarea cauzei unei probleme din trecut si gasirea solutiilor vindicative pentru viitor; identificarea convingerilor limitatoare si mobilizarea resurselor necesare pentru schimbarea acestora; familiarizarea participantilor cu procesul de coaching si dobandirea abilitatii de sustinere a unei sedinte de choaching;
7) Evolueaza!
Obiective: exersarea capacitatii de modelare a excelentei umane intr-un anumit domeniu; dezvoltarea abilitatii de comunicare provocatoare (Farelli); recapitularea integrativa a tuturor instrumentelor NLP invatate pana acum; dovedirea abilitatii de folosire a tehnicilor NLP (evaluarea finala).

Despre PFA Cotoi Maria CONSULT

www.strategiidesucces.ro
PFA COTOI MARIA CONSULT
Maria Cotoi: maria.cotoi@ulbsibiu.ro , tel: 0745968900