Lantul de farmacii Iedera a ales solutiile oferite de PharmEc Software

BUCURESTI - 26 august 2005

Comunicat tip General in IT&C

Lantul de farmacii Iedera a decis sa implementeze solutia PharmEc Lant de farmacii, de la PharmEc Software, un sistem integrat, conceput pentru companiile cu mai multe farmacii.

Lantul de farmacii Iedera a ales solutiile oferite de PharmEc Software

Solutia informatica PharmEc Lant de farmacii asigura accesul la toate informatiile de gestiune ale subunitatilor, centralizand datele tuturor farmaciilor, si permite transferarea automata a datelor in contabilitate. Acest lucru reduce considerabil timpul de prelucrare si eficientizeaza activitatile companiei, prin obtinerea rapida a unor rapoarte profesionale. Toate functionalitatile existente reduc costurile firmei, printr-o gestiune economica eficienta. Sistemul mai permite o urmarire in timp real a activitatii companiei, in regim multi-user si este dezvoltat in special pentru companii care isi desfasoara activitatea intr-un mediu economic si legislativ in continua schimbare.

In cazul farmaciilor Iedera, PharmEc Lant de farmacii functioneaza impreuna cu PharmEc Farmacie - o aplicatie folosita, in acest moment, de peste o mie de farmacii din capitala si din tara. Cele 10 puncte de lucru Iedera dau acum randament maxim, cu resurse minime.

PharmEc Farmacie permite lucrul in sistem multigestiune si multisocietate si realizarea gestiunii cantitativ-valorice, conform normelor impuse. Aplicatia asigura urmarirea marfurilor de la intrare pana la vanzarea cu amanuntul, precum si calcularea retetelor compensate si gratuite. PharmEc Farmacie poate asigura comunicarea electronica a comenzilor si a facturilor catre si de la depozite. Programul se poate actualiza prin Internet, cu modificarile cerute de Casa Nationala a Asigurarilor de Sanatate.

Despre PharmEc Software

PharmEc Software este o companie cu capital integral romanesc, distribuitoare de solutii informatice pentru managementul afacerii. Firma dezvolta solutii informatice complete pentru companii din domeniul farmaceutic si medical, dar si pentru intreprinderi mijlocii si mari, cu activitate complexa de productie.
PharmEc Software
B-dul Iuliu Maniu, nr. 6
Sector 6, Bucuresti
Tel: (021) 4085040 / 1 / 2