Ultimele 2 saptamani de inscriere la cursul Lean Six Sigma - Green Belt organizat in limba romana!

BUCURESTI - 11 mai 2011

Comunicat tip General in Industrie

Mai sunt doua saptamani pana la expirarea termenului de inscriere la cursul Lean Six Sigma - Green Belt, organizat in doua serii, din care una in Bucuresti, in perioada iunie – iulie 2011.

Cursul Lean Six Sigma - Green Belt, organizat in Romania, in limba romana, dar respectand toate cerintele de nivel international specifice pentru acest tip de pregatire a specialistilor din cadrul unei organizatii ce au ca rol sa participe la imbunatatirea continua a proceselor interne si a performantelor obtinute, se adreseaza tuturor celor care vor sa descopere pur si simplu un mod nou de viata, dedicat imbunatatirii continue, nu numai in activitatea profesionala curenta, dar si în orice alt domeniu de activitate umana, sociala sau chiar personala.

Cursul are o durata de doua saptamani, iar toate detaliile se gasesc pe http://www.leansixsigmablog.ro si pe http://www.leanblog.ro, unde asteptam comentariile si intrebarile fiecaruia dintre cei interesati sa atinga nivelul de "Green Belt" in aplicarea principiilor, metodologiei si instrumentelor Lean SIx SIgma.

Avantajul major pentru participanti este cel de a fi pus in situatii de simulare a unor situatii similare celor reale, pentru a-si testa in practica abilitatea de a utiliza metodele specifice Lean SIx SIgma.

Daca inca nu ati transmis formularul de inscriere si mai aveti nevoie de detalii de clarificare, nu ezitati sa ne contactati.

Va asteptam.

Despre Philean Consult SRL

Philean a apărut în 2005 din îmbinarea a două elemente: Phi + Lean = PRIETENIE. Principalul scop este furnizarea de servicii complexe în domeniul îmbunătăţirii continue a performanţelor, fie că este vorba de performanţe umane, organizaţionale sau tehnice. Pentru organizarea cursului Lean Six Sigma - Green Belt, Philean colaboreaza cu LeanRomania - Asociatia Expertilor Lean din Romania, precum si cu un trainer recunoscut din strainatate, recunoscut pentru experienta si abilitatile sale de facilitare a procesului de invatare.