Crezi ca Stii Totul despre Participarea la TARGURI si EXPOZITII ?

BUCURESTI - 10 octombrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Afla cum poti folosi cel mai puternic instrument de comunicare business to business pentru a iti consolida brandul si pentru a creste cifra de afaceri.

Participa la Seminarul efEX ( www.efex.ro) din 20 octombrie si afla cum poti folosi participarea la targuri pentru a obtine maximul de valoare.

Seminarul efEX ( www.efex.ro ) reprezinta cea mai buna metoda profesionista de antrenare a responsabililor de participari la targuri si expozitii. efEX este organizat astfel incat participantii sa asimileze, inca din timpul seminarului, informatiile esentiale despre participarile eficiente la targuri si expozitii.

Informatia din cadrul seminarului este structurata sub forma a 12 principii de marketing prin targuri si expozitii. Seminarul efEX contine 10 work-shop-uri interactive si exemple ale unor participari mai mult sau mai putin reusite.

Cele 10 work-shop-uri acopera cele mai importante aspecte ale pregatirii si participarii la manifestari expozitionale, ele fiind rezolvate de catre participanti in baza unei situatii initiale date care se apropie de situatia companiei pe care o reprezinta.

Urmatoarea editie a seminarului efEX va avea loc pe 20 octombrie 2006 in Bucuresti, Hotel Parc Best Western.

Inscrierile se fac pe baza taxei de participare. Data limita pentru inscrieri este Luni 16 octomrie 2006. Pentru inscrierea mai multor reprezentanti de la aceeasi companie se acorda reduceri.

Pentru editia din 20 octombrie mai sunt disponibile 4 locuri.

Detalii si inscrieri pe www.efex.ro

Despre Picant Events SRL

Sfera Expo – Tradesow Marketing
Companie specializata in marketing prin targuri si expozitii ofera consultanta de marketing pentru participari la targuri si expozitii. Targurile si expozitiile sunt cel mai puternic instrument de comunicare in mediul business to business.
efex@efex.ro
www.efex.ro
Targurisiexpozitii@targurisiexpozitii.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/picant-events-srl/crezi-ca-stii-totul-despre-participarea-la-targuri-si-expozitii