Vineri 13 cu noroc in Comunicare - Start Promo 13 14 iunie

BUCURESTI - 2 iunie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Nu doar noroc ci si informatii. Nu doar informatii, ci un eveniment in sine. “Mai mult decat doar cunostinte” este deviza Picant ce provoaca responsabilii de marketing si comunicare la un training despre elaborarea unei campanii eficiente de comunicare de marketing: Start Promo -13 si 14 iunie 2008 (www.marketingforum.ro)

Cateodata pentru a reusi in campania de comuniacre iti trebuie si un dram de noroc. Dar in mediul tot mai dinamic in care traim in prezent, batalia pentru mijloacele si canalele de comunicare a devenit tot mai acerba, pentru comnicatori si mai agasanta pentru public. Start Promo (www.marketingforum.ro) atinge si dezvolta toti pasii si toate metodele care trebuie avute in vedere elaborarea unei campanii de comunicare eficiente, cu avantaje si dezavantaje si „tips and tricks”.

Trainingul Start Promo este recomandat si se adreseaza tuturor celor care au atributii si responsabilitati in departamentul de Marketing si Comuinicare al unei companii, indiferent de dimensiunea acesteia.

In tematica trainingului se vor atinge subiecte precum:
·Ce este comunicarea si cum functioneaza procesul de comunicare
·Rolul comunicarii de marketing in afaceri
·Principalele Tehnici de Comunicare de Marketing (publicitate, PR, Marketing Direct, Comunicare online, Comunicare prin eveniment si promovarea vanzarilor)
·Planul unei Campanii de Comunicare de Marketing

Pachetul de Training contine:
Participarea la Lucrarile Trainingului
Suporturi de curs
Diploma de participare
Masa de pranz in fiecare zi
Pauze de cafea
Cartea “Viata mea în publicitate- Publicitate stiintifica” Claude Hopkins

Taxa de participare este de 1050 RON+ TVA / Persoana pentru cele doua zile de training. La aceasta taxa se aplica 5% reducere pentru inscrierea a minim 3 persoane de la aceeasi companie.

Termenul limita pentru inscrieri este 10 iunie 2008.

Insformatii complete si inscrieri pe www.marketingforum.ro.
Exemplu de Comunicare Picant(a): www.gandescpicant.ro

Despre Picant Events SRL

PICANT (www.picant.ro) reprezinta un concept de traininguri de marketing, comunicare si vanzari bazat pe specializare si eficienta. Pe langa training, acordam si consultanta in marketing si comunicare. Sloganul PICANT – „Knowledge & More” – ilustreaza beneficiile participantilor la trainingurile organizate de PICANT - obtinerea a mai mult decat simple informatii!
Printre Trainingurile PICANT (www.marketingforum.ro ) se numara: Event'or, efEX, i Sell, Web Wizard, Junior Brand, Insider, Marketing Intro, Start Promo si altele.
Nicolae NAUMOF
mk@marketingforum.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/picant-events-srl/vineri-13-cu-noroc-in-comunicare-start-promo-13-14-iunie