Expo Pescuit pur si simplu, editia a XV-a

Locul desfasurarii: Piata Constitutiei

Organizator: Pescuit pur si simplu

Expo Pescuit pur si simplu, editia a XV-a

20.000 de pescari si vanatori sunt asteptati la cel mai mare targ de profil din Romania, Expo Pescuit pur si simplu.  In Piata Constitutiei, in perioada 19 – 22 martie vom deschide sezonul de pescuit cu noutati, promotii si mii de povesti, toate adevarate.

Pescari cu state vechi sau amatori, crapari fundamentalisti, democratici pescari de balta si rapitoristi energici isi vor completa, innoi sau imbunatati echipamentele cu cele mai ravnite marci de pescuit: Shimano, Lamiglas, Maver, Fox, Salmo, Sufix, Jaxon, JRC, Rapala, Haldorado, Owner, PB Products, Navitas, Benzar, Sakura, Sebile, Ashima, Dynamite Baits, Carping, Sticky Baits, Cormoran, Daiwa, Big Hammer, NGT, Gamakatsu, Maver Carp UK, Lake Fork, Carp Zoom, River2Sea, Korda, Cralusso, Sportex, PB Products, CPK Baits, Mivardi etc.

Peste 40 dintre cei mai importanti producatori si importatori impreuna cu campionii si specialistii lor se vor reuni in aceasta primavara, la cel mai longeviv targ de pescuit si vanatoare. Printre acestia se vor numara: Mim Team, Energofish, Normark/Total Fishing, Peapa.ro, Abrevis, Senzor, Fiskars, Mille Maistro, Pepe Carp Baits, Barcuta.ro, Carping Club, Fisela, Relax Spinning, Carp Discount, si multi altii.

In obisnuita atmosfera de buna dispozitie se vor tranzactiona secrete despre momeli si locuri spectaculoase, se vor schimba informatii despre tehnici si echipamente si, desigur, vor fi evocate luptele eroice cu marile capturi.

Programul de vizitare va fi intre orele 10 si 18, iar pretul biletului va fi de 10 lei, printre putinele lucruri care si-au pastrat pretul si valoarea din 2009. Copiii sub 12 ani vor avea acces gratuit.

La fel ca la fiecare editie, vizitatorii vor avea ocazia sa participe la tombola targului, unde vor castiga scule, accesorii de pescuit si momeli.

Evenimentul este organizat de revista Pescuit pur si simplu, revista numarul 1 de pescuit din Romania si Clear Fishing, dezvoltator roman de aplicatii internationale pentru pescuit!

Nu ezitati, sa ma contactati pentru mai multe detalii despre Expo Pescuit pur si simplu:

 

Andreea Papureanu

Director Eveniment

Expo Pescuit pur si simplu

Mobil – 0729 199 353

E-mail – andreea.papureanu@picnicmedia.ro

www.expoaventuri.ro

Despre PICNIC MEDIA

Expo Pescuit pur si simplu este cea mai complexa manifestare expozitionala dedicata pescuitului sportiv, vanatorii si activitatilor outdoor din Romania.

Confirmare pana la data: 5 martie 2015

Participare: Taxa de participare