Start your business - Targ de initiere in antreprenoriat - Pasajul Universitatii 29-31 martie - Intrare Libera

BUCURESTI - 12 martie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, HR

"START YOUR BUSINESS " se adreseaza tuturor categoriilor sociale, atat somerilor cat si celor deja angajati, atat celor experimentati, cat si celor fara experienta. Puteti afla mai multe despre ce inseamna a va porni propria afacere, indiferent de varsta si specializare.

Start your business - Piata Universitatii

Start your business - Piata Universitatii

PIKASO   EVENTS va invita in perioada 29 – 31 martie 2012, in Pasajul Universitatii  la evenimentului “START YOUR BUSINESS” targ de dezvoltare personala si job-uri alternative.

„START YOUR BUSINESS ” se adreseaza tuturor categoriilor sociale, atat somerilor, cat si celor deja angajati,  indiferent de varsta, specializare si experienta.

“START YOUR BUSINESS”  va ofera :

- oportunitati de angajare pentru tinerii absolventi;

- posibilitati de reorientare profesionala pentru adulti;

- accesul catre afaceri ce pot genera venituri alternative importante pentru bugetul oricarei familii;

- solutii de initiere in  antreprenoriat  ;

LOCATIA

Poziționarea centrală, traficul intens, rezonanța culturala, apropierea de cele mai importante centre universitare din Bucuresti si accesibilitatea fac din Pasajul Universității un loc ideal pentru derularea „START YOUR BUSINESS ”.

Expozantii vor prezenta informatii despre joburi , traininguri si internshipuri, despre cursuri de calificare sau recalificare profesionala, despre modalitatea de obtinere a unor atestate si despre programele lor de voluntariat.

Va invitam sa participati la „START YOUR BUSINESS ”  in fiecare zi intre orele 11-19!

Despre Pikaso

Într-o piaţă predominată de monotonia în alb şi negru, s-a născut o idee, un concept, un suflu nou plin de culoare, entuziasm şi inovare.
Asemeni marelui artist, care a revoluţionat arta secolului 20, Pikaso Events se afirmă din ce în ce mai mult pe piaţa evenimentelor cu expoziţii cât mai variate, pline de viaţă şi culoare.
Suntem inspiraţi de tot ce mișcă-n jurul nostru, cultură şi natură. Critici convinşi chiar şi atunci când ne raportăm la munca noastră, suntem de părere că din greşeli se învaţă şi că orice pată de culoare poate fi transformată într-o operă de artă, cu perserverență.
Primul pas l-am făcut în curtea Palatului Regal acompaniaţi de muzică şi voie bună. Fête de la Musique, a fost într-adevăr o sărbătoare care a dat startul altor schiţe atât de bine conturate, că au prins viaţă.
Am observat nevoile oamenilor şi astfel am pornit într-un demers de îndrumare a lor înspre o nutriţie sănătoasă, mişcare, joburi bune, cursuri fel de fel. Toate au fost făcute cu scopul de a le oferi celor din jurul nostru o alternativă înspre o viaţă mai lungă şi mai bună.
Nu ne oprim aici, suntem decişi să mergem mai departe în acelaşi sens, având convingerea că putem schimba monotonia griului cu nuanţe vii de culoare.
Credem cu tărie şi pasiune în puterea ideii, a diferenţierii şi a motivării. Toate acestea conduc către o lume mai bună. Oferim atât expozanţilor cât şi vizitatorilor noştrii o relaţie bazată pe inspiraţie, încredere şi loialitate.