Noutăți 2022 în portofoliul Tolsen Tools

BUCURESTI - 1 februarie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Globela Trade srl, importatorul exclusiv al cunoscutului brand de scule calitative Tolsen, anunță noutățile pentru 2022.

Trusa de tubulare, biti și unelte Tolsen 15147 promite să devină un adevărat hit pe piața de profil în 2022

Trusa de tubulare, biti și unelte Tolsen 15147 promite să devină un adevărat hit pe piața de profil în 2022

Portofoliul de produse Tolsen a crescut constant în ultimii ani, acesta reflectându-se din plin și în oferta comercială a importatorului.  Dacă în anii precedenți accentul a fost pus în general pe tipul de scule și unelte cerute masiv pe piața autohtonă, în 2022 Tolsen aduce mari surprize pentru consumatorul român.

Prima surpriză, și poate cea mai specială, este dată de faptul că Tolsen devine din acest an un furnizor de haine de lucru. Pantalonii, jachetele și salopetele de lucru Tolsen se caracterizează printr-o construcție robustă, rezistentă și pragmatică. Țesătura asigură o purtare îndelungată și hainele sunt accesorizate corespunzător pentru a asigura o experiență confortabilă în mediul de lucru.

Începând cu 2022 Tolsen devine, de asemenea, un furnizor de becuri led. Becurile led produse de Tolsen se caracterizează printr-un consum redus și un raport preț/calitate imbatabil, care va fi cu siguranță apreciat de clienții români.

Tot ca noutăți în portofoliul Tolsen sunt și cele două modele de mașină de tuns iarba pe benzină, Tolsen 79626 și Tolsen 79624, care asigură o performanță superioară la un preț neegalat. Tolsen 79624 este propulsată de un motor performant în 4 timpi și asigură o lățime de tăiere de 0,5 metri, fiind recomandată astfel pentru peluze de mari dimensiuni.

În sfârșit, tot în domeniul noutăților din 2022 intră și trusa de tubulare, biti și unelte Tolsen 85354 care este destinată utilizării profesioniste. Trusa, de o calitate incontestabilă, asigură aceeași calitate a muncii ca a altor branduri mult mai renumite, dar la jumătate de preț.  

Tolsen Tools este un brand calitativ de scule, unelte, accesorii și echipamente de lucru originar din China, cu o istorie de peste 40 de ani. Toate produsele Tolsen dețin certificările de calitate europene. Strategia brandului se bazează pe păstrarea unui raport preț/calitate extrem de convenabil pentru consumatorul final, care să ofere unei mari părți a publicului o accesibilitate deosebită pentru produse de top. În România, produsele Tolsen sunt prezente din 2019 prin distribuitorul exclusiv Globela Trade srl.

Cine lucrează o dată cu Tolsen, va alege întotdeauna Tolsen.

Pentru amănunte:

Globela Trade - importator exclusiv Tolsen în România
Bd. Biruinței 302, or. Pantelimon, Ilfov

Tel. 0374 955 788
web: TolsenTools.ro
Email: sales@tolsentools.ro
Pers. de contact: dl. Andy Xu, manager general

Taguri: uneltesculecheitolsentubularesalopeta munca