Vânzările de scule și unelte Tolsen au crescut cu 34% în 2021

BUCURESTI - 13 mai 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Globela Trade, importatorul oficial al brandului de scule și unelte Tolsen Tools, a înregistrat în 2021 vânzări de 4,33 milioane RON, în creștere cu 34% față de 2020.

Bormasina cu impact Tolsen 79025

Bormasina cu impact Tolsen 79025

Tolsen Tools devine un brand tot mai apreciat pe piața de diy din România. Argumentul forte al produselor Tolsen este prețul extrem de competitiv la care pot fi achiziționate. Tolsen este un producător complet de scule, unelte și accesorii, în gama sa de produse regăsindu-se atât unelte și accesorii individuale (chei, dalte, șurubelnițe, burghie etc.) cât și scule electrice, truse de scule pentru o serie diversă de necesități, haine de lucru sau echipamente complexe: mașini de tuns iarba, generatoare de curent, pompe submersibile. În general, în cazul tuturor produselor Tolsen prețul este elementul atractiv principal, deoarece calitatea lor este cu mult superioară produselor proprii, de tip mass-market, din marile rețele de hypermarketuri de bricolaj, dar prețul este comparabil cu al produselor comercializate sub brand propriu de aceste hypermarketuri.

Din perspectiva volumului de vânzări, pe primele trei poziții s-au situat bormașina cu impact Tolsen 79025, nivela laser Tolsen 35153 cu fascicul de proiecție la 360 de grade orizontal / vertical și trusa de scule 85350 care conține 119 scule și unelte de mână.

Brandul Tolsen face parte dintr-o serie de branduri de scule, unelte și accesorii produse în China care au depășit de multă vreme granițele naționale. În acest moment brandul se distribuie în peste 100 de piețe naționale și fiabilitatea uneltelor Tolsen este una recunoscută, acestea fiind certificate pentru comercializarea în Uniunea Europeană. Producătorii chinezi de unelte și scule au realizat în ultimii 10-15 ani salturi tehnologice importante, în acest moment uneltele chinezești - nu doar Tolsen - putând concura de la egal la egal cu uneltele unor branduri occidentale (produse adeseori tot în China). Saltul tehnologic al producătorilor chinezi de scule și unelte a fost posibil datorită investițiilor masive pe care China le-a făcut în ultimele decenii în piața construcțiilor. Investițiile au stimulat enorm multe segmente economice de pe piața internă.

Sub brandul Tolsen sunt comercializate în acest moment peste 4000 de produse. O atenție deosebită este acordată rețelei de distribuitori care se bucură, din partea importatorului oficial, Globela Trade srl, de discounturi semnificative și materiale de marketing gratis.

Cine lucrează o dată cu Tolsen, va alege întotdeauna Tolsen.

Pentru amănunte:

Globela Trade - importator exclusiv Tolsen în România
Bd. Biruinței 302, or. Pantelimon, Ilfov

Tel. 0374 955 788
web: TolsenTools.ro
Email: sales@tolsentools.ro
Pers. de contact: dl. Andy Xu, manager general

Taguri: uneltesculetolsen