Piontani Services - servicii profesionale de curatenie

BUCURESTI - 29 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Constructii, HoReCa, Imobiliare

Studiile recente au demonstrat faptul ca numarul de companii mici si mijlocii care apeleaza la servicii profesionale de curatenie, a crescut considerabil. Principalul motiv care sta la baza acestei cresteri este acela al constientizarii riscurilor bolilor survenite in urma folosirii unor produse de curatenie neadecvate.

Piontani Services - firma de curatenie profesionala din Bucuresti

Serviciile profesionale de curatenie oferite de Piontani Services sunt diversificate si in conformitate cu cerintele fiecarui client. Fie ca ne raportam la servicii de curatenie in urma unei simple zugraveli sau a constructiei unui imobil, facem fata tutoror provocarilor lansate de clientii nostri. Dispunem de toate echipamentele profesionale necesare si garantam un serviciu de calitate.

Ionel Ghita, Director Executiv Piontani Services

Apeland la firme specializate de curatenie, care folosesc produse si echipamente profesionale, managerii diferitelor companii creeaza pentru angajatii lor, spatii sigure si un mediu de lucru placut, care eficientizeaza performantele angajatilor.

Piontani Services a luat nastere din dorinta de a oferi servicii profesionale de curatenie in Bucuresti, pentru spatii de birouri, institutii publice si locuinte. Produsele de curatenie si echipamentele folosite de aceasta firma sunt de cea mai buna calitate, fiind supuse deoseori diferitelor testari. Un exemplu edificator este faptul ca pentru curatarea mochetelor si a  covoarelor, locurile propice acumularii prafului si a mizeriei, aspirarea si curatarea se fac cu ajutorul utilajelor profesionale prin samponare uscata sau prin metoda injectie/extractie. Substantele si sampoanele folosite sunt ne-toxice, hipoalergice, biodegradabile si se usuca foarte rapid.

Echipele de curatenie Piontani Services sunt specializate in: curatenia birourilor, a scolilor, curatenia tapiteriei , curatenia dupa constructor, cea a locuintelor, curatenia inainte si dupa petrecere etc. Pe langa clasicele servicii de curatenie, Piontani Services este specializata si in curatarea si lustruirea suprafetelor de marmura.

Raportandu-se la contextul economic actual, firma de curatenie Piontani Services, fiind unitate protejata autorizata in baza legii 448/2006, vine in intampinarea nevoilor clientilor sai, oferindu-le acestora posibilitatea achizitionarii serviciilor de curatenie din fonduri destinate platilor catre bugetul de stat .

Despre Piontani Services

Piontani Services ofera servicii profesionale de curatenie pentru spatii de birouri si institutii publice din Bucuresti. Fiind o unitate protejata autorizata, conform legii 448/2006, firma de curatenie Piontani Services nu consuma din bugetele celor care apeleaza la aceste servicii, ci, din contra, ajuta la economisirea unor fonduri ce pot fi redirectionate catre alte departamente ale firmei Dumneavoastra.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/piontani-services/piontani-services-servicii-profesionale-de-curatenie