Federația Națională a Degustătorilor Autorizați - Cursuri degustatori

BUCURESTI - 25 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, HoReCa, Cursuri

Live site

Federația Națională a Degustătorilor Autorizați (FNDA) - Instrument nou în slujba consumatorului. FNDA vine să facă lumină prin transmiterea de informații de încredere, verificate, capabile să vă ajute să identificați produsele originale, care își respectă tradiția și materia primă.

Federaţia Naţională a Degustătorilor Autorizaţi

Federaţia Naţională a Degustătorilor Autorizaţi

 Suntem cei care vă pot conduce prin labirintul senzațiilor, către desfătarea simțurilor și aprecierea la adevărata valoare a plăcerilor gustative. 

Marian Timofti, Fondator FNDA, Presedinte OSR

FNDA - Cine suntem?

FNDA - Federația Națională a Degustătorilor Autorizați este, înainte de toate, un instrument pus în slujba consumatorului.

Suntem cei care vă pot conduce prin labirintul senzațiilor, către desfătarea simțurilor și aprecierea la adevărata valoare a plăcerilor gustative.

FNDA organizeza cursuri de degustători.

Inițiați și experți din HORECA, agronomie, comunicare, chimie alimentară și alte domenii conexe alimentației publice, români și străini, s-au unit pentru a genera cel mai mare volum de informații de specialitate disponibil până acum pe piața românească.

Într-o lume în care aditivii și coloranții transformă produse de rang inferior în „lux”, încercăm să facem lumină prin transmiterea de informații de încredere, verificate, capabile să vă ajute să identificați produsele originale, care își respectă tradiția și materia primă.

Prin cursurile de degustători pe care le organizează, FNDA își propune să disemineze rapid aceste cunoștințe în societate, pentru a promova consumul de produse de calitate, în cunoștință de cauză.

De la cei mai buni specialiști, străini și români, cu vechime în domeniile lor, la entuziaști care au absolvit recent cursuri cu recunoaștere internațională, Federația Națională a Degustătorilor Autorizați reunește lectori de top, care vă vor transmite informații prețioase despre produsele care vă interesează.

FNDA - Ce ne propunem?

Mulți au spus, și continuă să susțină, că „educația trece prin stomac”. Adevărat, dar drumul până acolo este „întortocheat” și chiar întrerupt de simțurile mai mult sau mai puțin ascuțite ale fiecăruia dintre noi.

Dacă ni le vom satisface, simțurile, vom aprecia viața într-un mod mult mai plăcut.

OBIECTIVUL NOSTRU: SĂ EDUCĂM SIMȚURILE PÂNĂ LA A FACE DIN ACESTEA O ARTĂ: ARTA DE A LE UTILIZA PENTRU A RECUNOAȘTE, APRECIA ȘI ASOCIA TOT CEEA CE ANALIZĂM.

Grupul de sommelieri ai OSR2011 (Organizaţia Somelierilor din România www.osr2011.ro), ACCDMB (Asociația Controlorilor de Calitate și a Degustătorilor de Mâncăruri și Băuturi) și ARB (Asociația Română de Balneologie), pun pe primul plan cunoștințele despre analiza senzorială ca fiind parte integrantă din viața de zi cu zi.