Start implementare proiect grant de capital de lucru

BUCURESTI - 9 aprilie 2021

Comunicat tip General in HoReCa

S.C. NEW GENERATION FOODS CAPITAL SRL cu sediul în Bucuresti derulează, începând cu data de 09.04.2021, proiectul „ Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”

09.04.2021

Start implementare proiect grant de Capital de lucru

S.C. NEW GENERATION FOODS CAPITAL SRL  cu sediul în Bucuresti derulează, începând cu data de 09.04.2021, proiectul „ Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19”, cod RUE 5272, co-finanţat din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri (MEEMA) în parteneriat cu Agențiile pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului (AIMMAIPE).

Proiectul se implementează în Bucuresti, in termen de cel mult 180 de zile de la data primirii ajutorului.

Obiectivul general este reprezentat de sprijinirea pentru IMM-uri în vederea depășirii crizei economice generate de pandemia COVID – 19.

Obiectivul specific este reprezentat de menținere/creșterea numărului de angajați al SC NEW GENERATION FOODS CAPITAL SRL.

Proiectul are o valoare totala de  242 040.62 leiformata din 210 470.1 lei valoarea financiară nerambursabilă Grant Capital de lucru si 31 570.52 lei valoarea contributiei proprii echivalenta cu 15% din valoarea grantului neramburasabil.

PROIECT COFINANȚAT DIN FONDUL EUROPEAN DE DEZVOLTARE REGIONALA PRIN PROGRAMUL OPERAȚIONAL COMPETITIVITATE 2014-2020

COMPETITIVI IMPREUNA

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:Nume persoană contact: SIMA IOANAFuncţie: AdministratorTel 0741135118E-mail: iuli.sima76@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pizzeria-la-jar/start-implementare-proiect-grant-de-capital-de-lucru1