PlafarNet

PlafarNet


Descrierea companiei PlafarNet

Magazinul PlafarNet.ro a fost creat pentru a va ajuta sa achizitionati poduse naturale pentru sanatate in mod transparent, mai ales in ceea ce priveste pretul si compozitia produselor naturiste.

PlafarNet a selectionat pentru dumneavoastra produse naturale si bio in functie de calitate, trasabilitatea componentelor si angajamentul etic al furnizorilor acestor produse. Produsele noastre sunt alese de grupuri de utilizatori care va garanteaza calitatea acestora. Magazinul nostru cu produse naturiste si bio regrupeaza suplimentele alimentare naturale, produsele naturale pentru igiena, produsele ecologice de intretinere, cosmeticele naturale... si multe alte produse naturale pentru intretinerea sanatatii. Toate binefacerile naturii sunt disponibile pentru vanzare online in magazinul PlafarNet.ro.

Comunicate PlafarNet (Crisan Raluca PFA):

  • Bucuresti - 17 aprilie 2014

    Magazinul PlafarNet.ro a fost creat pentru a va ajuta sa achizitionati poduse naturale pentru sanatate in mod transparent, mai ales in ceea ce priveste pretul si compozitia produselor naturiste.     comunicatul de presa

Vezi toate comunicatele companiei PlafarNet.