2020: Cum alegi cele mai frumoase cadouri copii de 1 Iunie?

BUCURESTI - 14 mai 2020

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Regula nr 1: Nu gandi ca un adult.

1 Iunie este cea mai vesela si colorata sarbatoare din calendar pentru ca este despre copii, iar copiii inseamna explozie, zambet, bucurie, entuziasm. Insa problema cu care se confrunta mai toti parintii este legata desigur de alegerea cadoului potrivit de 1 iunie.

 Noi ne dorim mult sa fii si tu parte din comunitatea clientilor nostri fericiti! Sa ne imprieteneasca micile cadouri. 

Angela Stan

Avand in vedere sortimentul colosal de jucarii si gadgeturi, parintii simt o mare presiune cand trebuie sa aleaga cadouri copii de 1 Iunie. Vor sa faca alegeri bune pentru copiii lor, sa gaseasca acele surprize care vor fi apreciate, dar care aduc si beneficii in dezvoltarea lor.

Cei mai multi parinti sunt de parere ca ai lor copii au prea multe jucarii - asa ca atunci cand vine vorba despre surprize pentru 1 Iunie, nu stiu cum sa faca alegerea potrivita, fara a mai adauga un produs care se va pierde in gramada cu jucarii.

Pentru ca un cadou sa devina semnificativ si sa treaca testul timpului, tine cont de sfaturile de mai jos.

 

8 Sfaturi pentru cele mai frumoase cadouri copii

1. Tine cont de varsta si nivelul de dezvoltare al copilului.

Nu te hazarda spre jucarii STEM complicate, daca cel mic are de abia 3 - 4 ani.

In primii ani de viata poti sa-i daruiesti de exemplu un Proiector Multicolor , pe care il va indragi foarte tare pentru ca la varsta aceasta este atras de lumini si culori. In plus, proiectorul va ramane de interes chiar si atunci cand el va mai creste, oferindu-i bucuria culorilor in propria camera. Ce copil nu iubeste un astfel de decor de poveste?

2. Gandeste-te la copilul tau.

Ce ii place sa faca? E pasionat de lucruri de mesterit, ii place muzica, sa faca sport sau sa se joace? E obsedat de dinozauri sau supereroi? Ideea este sa te gandesti la un cadou care ii poate hrani interesul.

Foarte multi baieti sunt fascinati de dinozauri, iar daca acest lucru este valabil si pentru copilul tau, poti sa-i oferi cadou un Dinozaur alimentat cu energie solara 12 in 1.

3. Ia in considerare cadourile care ii ajuta pe copii sa impartaseasca experiente cu ceilalti.

Sunt excelente jocurile de tip boardgame sau puzzle, care aduna mai multi membri ai familiei. Aceste cadouri copii se vor dovedi utile chiar si dupa mai multi ani. In plus, ele stimuleaza sentimente sanatoase - cooperare, ajutor, lucru in echipa concurenta loiala etc.

Cadourile care sunt legate de o experienta, ofera atat de multe lucruri in ceea ce priveste crearea de amintiri frumoase.

Iata un exemplu:

Puzzle 3D Barca Trimaran din lemn Ugears. Acest puzzle are 237 de piese si poate fi oferit copiilor peste 7 - 8 ani. Puteti lucra impreuna pentru a asambla o frumoasa barca, extrem de complexa in detalii. Puteti petrece timp de calitate alaturi de copilul sau adolescentul pasionat de vapoare, iahturi si nave maritime.

O alta idee indita este un roller coaster veritabil, Space Rail nivelul 5. Este un set de constructie cu 32 metri de sina, un lift, o cupola pentru ghidajul bilelor, doua macazuri si cinci bile de otel. Dezvolta indemanarea, gandirea, rabdarea si lucrul in echipa.

4. Alege jucarii care pot creste pe masura ce copilul tau creste.

In plus, o jucarie rezistenta nu doar ca te ajuta sa economisesti bani, insa iti bucura copilul pentru mult timp si ii creeaza amintiri dragi. De exemplu, poti alege jucarii care au mai multe niveluri de invatare si care pot fi folosite in diferite etape din dezvoltarea copilului.

Un exemplu aici este Oul Dragon, care vine pe mai multe nivele de invatare. Este un puzzle 3D pentru adolescentii pasionati de jucarii Smart si antreneaza creierul. Dragonul Albastru este primul puzzle din seria labirintului cu nivel 2-layered. Dragonul Rosu este si mai provocator.

5. Tine minte ca jucariile ii ajuta pe copii sa invete.

Sunt principalul mod in care copiii invata. De aceea, ar trebui sa alegi jucarii care favorizeaza creativitatea, dezvoltarea gandirii, a imaginatiei etc.

Robot Interactiv Tobbie = 185 lei

Iata unul din cele mai frumoase si interactive cadouri copii. Pe Tobbie il puteti asambla impreuna, iar apoi cel mic va fi extrem de incantat sa se joace cu el si sa-l descopere. Tobbie are doua functii: Follow me si Explore. Isi aprinde luminitele si iti urmeaza mana peste tot. Daca te prefaci ca il impingi, imediat se indeparteaza. Acest robot promoveaza invatatul STEM, cu ajutorul stiintei, tehnologiei, ingineriei si matematicii. Este perfect pentru copiii peste 8 ani.

Un alt cadou creativ si educativ pentru copii este Harta Razuibila a Romaniei. Inca de la 4 - 5 ani poti sa introduci copilului aceasta Harta a tarii, sa incepi sa-i explici cum este cu distantele, sa va "plimbati" cu masinutele de jucarie prin Romania, sa razuiti harta dupa ce va intoarceti din calatorie, sa-i arati pe harta unde sunt bunicii sai, unde ati fost la munte, unde veti merge la mare, unde se afla orasul vostru pe Harta Romaniei etc. Aceasta harta va ramana extrem de valoroasa si mai departe, pe masura ce copilul creste si invata despre geografia Romaniei.

6. Daca vrei sa cumperi de 1 Iunie un cadou pentru un copil care nu este al tau, consulta-te cu parintii acestuia.

Astfel, poti evita situatiile neplacute de a oferi un cadou pe care copilul il are sau care nu rezoneaza deloc cu interesele sale.

Unele din cele mai originale idei de cadouri pentru copii sunt Set 6 sosete cu Sirene, Instalatie de lumini Flamingo Roz, Masina Baja cu motor cu apa sarata si Harta Razuibila Wild.

7. Alege cadouri copii cu o durata de viata lunga.

In aceasta lume atat de risipitoare, un cadou care poate fi folosit ani de zile este foarte apreciat. De exemplu: daca cel mic este pasionat de muzica, poti sa-i oferi cadou o  cutiuta muzicala; daca ii place teribil sa mearga cu bicicleta si are peste 7 ani, poti sa-i daruiesti primul sau set de Unelte pentru biciclete.

8. Nu uita de siguranta.

Alege jucarii sigure, mai ales pentru copiii mai mici de 3 ani, ce pot inghiti componente minuscule. De asemenea, evita substantele chimice, coloranti, BPA, ftalati etc.

 

Cu traista plina de inspiratie, acum esti pregatit sa alegi cadoul perfect de 1 Iunie pentru Super Eroul tau mic. Vino pe Mindblower, magazinul online de cadouri trasnite unde gasesti cadoul original pentru oricine din viata ta: cadouri copii, femei, barbati, sefi, colegi de munca, familie, cadouri haioase si idei inedite care surprind de fiecare data.

 

Despre Planet Fun SRL

Mindblower este magazinul online de cadouri trasnite pentru barbati, femei, copiii. Motto-ul nostru: Cadouri iesite din minti. La noi gasesti idei originale de cadouri pentru toti cei din viata ta. Livram rapid direct din stoc. Ambalaje cool. Cadouri gratuita saptamanal pentru cei care se inscriu in Comunitatea Mindblower.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/planet-fun-srl/2020-cum-alegi-cele-mai-frumoase-cadouri-copii-de-1-iunie